sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulusta selvitty.. Lihomatta ;)

             Viime päivien kuulumisia ja tekstejä jotka siis löydätte myös seiskaliven sivuilta... Ensimmäinen teksti toimikoot vastineena Marianne Kallio,lle jolle en voi kuin toivottaa hyvää alkavaa vuotta 2014 ja hhuomattavasti menestyksekkäämpiä (pitkäkestoisempia) tv-töitä tulevaisuudessasi ;)                 

Palataanpa hetkeksi takaisin Viidakkoon..

Kuva: Sub.fi

Hyviin tapoihin kuuluu ensinnäkin kätellä ja esittäytyä jos ei ole kasvokkain ennen tavattu ja toisekseen, on surullista perustaa halveksunta pelkkien epäilysten sekä oletusten varaan.

On totta, että toisen ihmisen lapsellista ja alituisesti valittavaa käytöstä kohtaan on vaikea joskus suodattaa niin tyynesti kuin "aikuisella" iällään uskoisi. Siinä on minullakin varmasti parantamisen varaa.
Omalta kohdaltani en voi kuin todeta että toivottavasti kokemus oli edes jossain mielessä KAIKILLE viidakossa olleille miellyttävä kokemus ja en voi kuin kehua JOKAISTA mukanani viidakossa ollutta hyvästä tsempistä ja yrittämisestä. 
Minä en viidakkoon lähtenyt terrorisoimaan kenenkään yksittäisen henkilön matkaa, enkä toivottavasti kisapaineesta huolimatta näin myöskään tehnyt.


Kyllä, viidakosta tuli ystäviä ja vihamiehiä enkä mistään hinnasta halua eräiden kanssa olla jatkossa missään tekemisissä, mutta omalta osaltani kaikki se likapyykki on jo pesty thaimaassa. 
Vastapainoksi tälle sain viidakosta myös ystäviä ja näillä naisilla on aivan erityinen paikka minun sydämessäni.

Jos joku haluaa edelleen napista, se osoittaa vain kykenemättömyyttä päästä yli siitä faktasta, ettei kyseinen henkilö voi koskaan saavuttaa minun kiintymystäni itseään kohtaan. 

Just Get over it !

                               Joulusta puheenollen, mitäs se pukki toikaan?

              Meillä meni joulu ihanan "perinteisesti" niinkuin mulla ja Petskulla on aina mennytkin. 
Oltiin kotona koko aattoaamu ja minä valmistelin loppuun suurella sydämellä kaikki laatikkoruoat (PAITSI maksalaatikon, jota en vielä osaa) ja Petsku viimeisteli kinkun. 

Saatan vastustaa alastonkuvia mutta seksikkäissä alusasuissahan ei ole mitään vikaa.. Eihän? ;)

Sen jälkeen käytiin joulusaunassa, kuunneltiin joulumusiikkia ja lähdettiin lopuksi hakemaan mun isäni mukaan joulurintoihin Petskun perheen luokse. 
Samalla pääsin yllättämään mun siskopuoleni ja kävin viemässä mimmille kauniin valkoihopeisen joulukuusen jonka olin koristellut pinkeillä lasikoristeilla. Vitsi että oli tyttö äimänä ja onnellinen! 
Kaunis kuusi oli kyllä, pakko sanoa vaikka itse koristelinkin :)
Joskus vuosi sitten siskoseni oli sanonut että sellaisen haluaa, joten ajatus jäi itämään ja päätin antaa jotain " ikuista" (no, tekokuusi on melko ikuinen) ja samalla symbolista. 
My sister wants, my sister gets :) <3>

Pukki toi tänä jouluna onneksi vain käyttötavaroita, joten mun toiveeni ettei turhaa krääsää tulisi, oli näemmä mennyt tontuilta pukille. Kiitos siitä :)
Hemmottelu tuotteita, urheilu tarvikkeita, lahjakortteja ja kodin vempeleitä... Érityis kivana juttuna Polarloop-aktiivisuus ranneke! Eli kohta pääsen sulattelemaan kinkkua salille tuo härveli kädessä ja fuskaamatta !
Erityiskiva lahja oli kuvan mukit, jotka tulivat kaverilta. Ohessa oli mukana hyvä vuosikerta viini sekä joulukahvia. Ihan täysin mun näköiset, super isot mukit! <3 font="" nbsp="">


Jotkut ovat ehkä huomanneetkin että viidakon tähtösten sivuille oli päivittynyt video jossa oli meidän tähtösten joululahja toiveet.. No, minä ainakin sain juuri sen mitä toivoin. Ja paljon enemmän! :)


Miten teidän joulu meni? Perinteisesti vai perinteitä rikkoen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti