torstai 20. helmikuuta 2014

Ryhtiliikkeitä .. Hersecretwww.hersecret.fi

En suoraan sanottuna tiedä, missä mun pääni on ollut viimeiset viikot. 
Välillä on saanut asioita hoidettua hyvällä temmolla ja toisinaan on nipinnapin pärjännyt toiminnan perusteiden kanssa. . 
Tällä viikolla asiaan alkoi tosin tulemaan muutosta, kun töissä (kyllä, minullakin on ihan normaali päivätyö) jouduin pienen, terveen paineen alle ja tulokset alkoivat lähes välittömästi näkymään. Asiaan vaikutti positiivisesti esimiehen vaihdos, joten tässä se taas nähdään,- muutos on HYVÄ!

Mun kalenterini on ollut naurettavan täynnä välillä, mutta onneksi aikaa ystävillekin on herunut iltaisin. Tuntuu, että keskiviikko illoista on tullut mun virallisia vapaa iltoja, sillä viime viikolla vietin sen viidakko peipejen Amandan ja Alisan kanssa, eilen Suvin ja Amandan. 
Tunneside näitä tyttöjä kohtaan kaiken viidakossa tapahtuneen jälkeen on niiiin vahva. Kaikki ne pilkkopimeässä viidakkossa tähtien alla vietetyt illat ja yölliset keskustelut ovat juurtuneet syvälle. On ikävä viidakkoa ja mun ihanaa viidakko tiimiä!! 
Kunpa viidakon arvon olisi tajunnut jo thaimaassa. . 

Meillä oli eilen ihana ilta tyttöjen kanssa ja päästiin puhumaan kukin omaa mieltämme askarruttavista asioista, joka omalla kohdalla oli työkuviot. 
Mimmien säädöistä sai taas energiaa (ja hyvää painostusta) tehdä asioille jotain, joten tänään kalenterissa on varsinaisen työpäivän jälkeen paljon tietokoneella tehtäviä duuneja. Eli töistä töihin :) 

Ihanaa, kun tietää että kotona odottaa aviomies, joka itsekin on loppuviikon "opinto"vapailla (= pänttää hulluna), sillä maisteri tason tutkinto vaatii niin paljon aikaa, että Petskun on pakko välillä ottaa vähän vapaata koulutehtäville. Uskomaton kundi, kun pystyy pitämään projektipäälikön työt, opinnot ja kilpaurheilu asiat jotenkin balansissa niin, että mikään ei ajaudu kariöle. 
Uskon että kevään myötä itsekin haen takaisin koulun penkille, mutta siitä lisää sitten kun asia varmistuu :) 

Kuvassa mun vaatesponsori hersecretin tuotteita, joita tullaan näkemään mulla esim. tulevissa sposori kuvissa ja pressissä. Mitäs tykkäätte? 
Omia vetimiä ja kevään uutuuksia voit tilata nyt alla olevan linkin kautta... 

HERSECRET

Mukavia shoppailuhetkiä toivotan siis minä  ;)


www.hersecret.fi


www.hersecret.fi

www.hersecret.fi

www.hersecret.fi

www.hersecret.fi

www.hersecret.fi

www.hersecret.fi

www.hersecret.fi

www.hersecret.fi

www.hersecret.fi

www.hersecret.fi1 kommentti: