sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tapio Rosengren 2014 kuvaukset & uusi perheenjäsen!

Eli meidän viikonloppu alkoi melko mukavalla turun reissulla . . Käytiin tapaamassa perhettä, joilla oli akuutti tarve luopua fretistään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Meillä oli Asser mukana, joka ehkäpä hieman yli-innokkaasti ottikin valkoisen näätätytön vastaan, joten lopputulos oli pian kaikille osapuolille selvä ja vietiin tyttö mukanamme uuteen kotiin. Täytyy sanoa, että melkoisen haastava luonne mimmillä kuvailtiin olevan (pureminen tms) mutta ekojen näykkäsyjen jälkeen meillä ei ole kyllä ollut mitään ongelmaa mimmin kanssa. 
Mahtaako olla vieraskoreutta vai ? :D

Meikäläinen heräsi siis lauantai-aamuun kasvaneen eläinperheen mammana ja viimeistelin kaverille yllätyslahjaksi tulevan 30v albumin, jossa kuvia ja tarinoita / vitsejä kaverin elämän varrelta. Näitä ennenkin tehneenä voin kertoa kaikille, että on muuten aivan lyömätön lahja-idea!
Kaverilla ei ollut käsitystäkään että hänelle tällaiset juhlat järjestettiin, joten yllätysmomentti oli taattu. :) 

Ennen juhlia olin kuitenkin mun luottokuvaajani Tapio Rosengren,in kanssa Reds-nimisissä kokous ja saunatiloissa ottamassa uusia kuvia. Mun mielestäni kuvausten jälki on todella mieletöntä! 
Suuri kiitos vaatteista/ tyylistä kuuluu Hersecret Linkki verkkokaupalle ja kuvien ainutlaatuinen tunnelma tietenkin on kuvauspaikka RedS,in ansiota Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti