maanantai 3. maaliskuuta 2014

Pelätty sairaalakäynti & Voimatankkausta!

Tänään oli sinänsä kauan odotettu, mutta myös kammoksuttu päivä,  kun meikäläisen tie kävi sairaalaan jatkotutkimuksiin.
Noin kuukausi sitten mun rinnastani löytyi suhtellisen isokokoinen "möykky" joka ei seurannan alaisuudessakaan poistunut vaikka näin lääkäri aluksi ounasteli.Selittämättömältä tuntuva möykky piti siis tutkia mammografialla ja ohutneula näytteellä tutkien.
Möykky oli siinä määrin kipeä että jossain vaiheessa kainalon alue aristi niissä määrin, että rehkiminen oikealla kädellä tuntui kivuliaalta. Erään teorian mukaan kuitenkin möykyt, jotka sattuvat, ovat yleensä hyvälaatuisia, joten en sinänsä ollut huolissani.
Eikä taida olla tarvettakaan.
Tänään ei täysin ilmennyt, mistä möykyssä on kyse, mutta nyt möykky on kuvattu ja lähetetty analysoitavaksi. Tulokset kuulen puolentoista viikon päästä.
Haluaisin kuitenkin muistuttaa teitä naisia omien rintojen tutkimisen tärkeydestä! Koskaan ei ole liian aikaista havaita muutoksia omassa kehossa eikä turhaa tutkia niitä.
Vaikka vakavat sairaudet harvoin lankeavat nuorten osalle, ei koskaan voi olla liian perillä omasta terveydentilastaan. Itsellänikin on korkeampi riski rinnanalueen muutoksille, jotka eivät välttämättä ole kohtalokkaita, mutta jokseenkin ikäviä ja kenkkumaisia ne saattavat olla.

No, iltapäivä sujui mukavammin, kun työpäivän päätteeksi piipahdin entisen esimieheni Kallen kanssa kahvilla. Kalle on niitä ihmisiä, joille henkilökohtainen kehittyminen, ihmisläheisyys ja menestys ovat suuressa arvossa joten Kallen kanssa on aina mukava puhua työstä, elämästä sekä kehittymisestä. Hän kun on pätevä oivalluttamaan ihmisiä, sillä Kallen työ on kouluttaa ihmisiä parempiin tuloksiin.
Samalla Kallesta saa luvan kanssa tankata itseensä luottamusta sekä rohkeutta jatkaa eteenpäin, niin usein kun nyky-ajan ihmissuhteet vain rokottavat itsestä voimia.. Jokatapauksessa, ihan ehdottomasti yksi mun "idoleitani" tämä mies!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti