keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Viidakon Tähtöset - PressiAsu pressissä, www.hersecret.fi


Tänään oli siis viidakon tähtösten pressi ja tottakai sekin oli taas täynnä kaikenmaailman "draamaa".
Ensinnäkin ohjelman insertti oli todella taidokkaasti rakennettu ja saimme välillä nauraa tyttöjen kanssa vatsat kippurassa kaikenmaailman reaktioille joita meiltä on irronnut.
Päällimmäisenä kuvamateriaalista itselle jäi mieleen, miten törkeältä näytin ohjelmassa, kun meikit on sulaneet naamaan ja tukka on miten sattuu. Pinnallista? Olkoot.
Ennenkuin kukaan alkaa nalkuttamaan että "mitäs meikkaat jossain viidakossa" niin huomautan, että meikkasin tv-ohjelman kuvauksissa, en pääasiassa viidakossa.


Mun tyylistäni huolehti tietenkin tänään (taas) www.hersecret.fi ja korut olivat kaikki itseasiassa Seppälän valikoimasta pikapikaa hankitut. Kaunis ja oman näköinen yhdistelmä mielestäni, joten kiitos HerSecret !
Tukan kävin remontoimassa tietenkin Heavenlynailsissa www.heavenlynails.fi jossa liikkeen ihana omistaja poisti multa vanhat, viidakon aikaiset sinetit multa ja loihti tilalle uudet kutrit. Näillä kelpaa olla taas kesällä, kiitos Heavenlynails ! :)

Lööpit laulaa taas niin kärjistettyjä stooreja, että jos lähtisin näitä ruotimaan, niin siihenpä tämä vuosi 2014 sitten menisikin, joten olkoot. Apina on puhunut. Ugh.Kuvat: Sub.fi  Iltalehti Inka Soveri


16 kommenttia:

 1. Ei millään pahalla, mutta vaikutat niin ex-koulukiusaajalta julkisuudessa kuin olla voi. Enkä edes tarkoita näitä viimeaikaisia juttuja (jotka nekin tosin aivan perseestä), mutta jo pelkkä jatkuva harvinaisen kopea ilme ihmetyttää. Voi olla, että olen aivan väärässä, kun en tunne, mutta vaikutat todella ilkeältä ihmiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle
   on tullu just samanlainen kuva susta. Kun kattoo nyt tota ensimmäistä
   jaksoa Viidakon tähtösistä, nii heti susta huokuu sellanen negatiivinen
   asenne. Ei nyt millään pahalla, jos et oikeesti ookaan ollu tollanen,
   mutta sellasen kuvan useimmat on näköjään susta saanu..

   Poista
  2. Aigth! Deep! Just quit:P

   Poista
 2. Olen aivan samaa mieltä, ja toi minihame kannattais jättää komeroon kun omistaa tollaset tolppasääret.

  VastaaPoista
 3. Hymyä ei taida paljon irrota? Ainakin ekan jakson perusteella harvinaisen ylimielisen ja elämäänsä kyllästyneen näköinen. Kun on sinne televisioon raahautunu ni miks ei voi sen verran siihen panostaa ettei olis ku persuksiin ammuttu karhu?

  VastaaPoista
 4. Haukut ja arvostelet ohjelmassa Koko ajan muita, ihan tosi!!! Et oikein muuta ole tähän mennessä tehnyt. Kahvikommentti oli paras, eka ite vinku !

  VastaaPoista
 5. Mietin että onko tällasia ämmiä oikeesti olemassa kun katoin viidakon tähtösiä.. Näköjään on. Tsiisus

  VastaaPoista
 6. Onko sulla omasta mielestäs varaa arvostella muita? :) Ei millään pahalla, mutta vaikutat koko viidakon sakin heikoimmalta lenkiltä niin fyysisesti kuin älyllisestikin. Sun ainut vahvuutes on toisten haukkuminen ja ittes ylistäminen mitä ihmeellisimmin kommentein. Ei ikinä uskoisi, että oot yli 15-vuotias käytökseks perusteella... Laitetaan ankean ja traumaattisen lapsuuden piikkiin, ellei sulle sitten ole diagnosoitu persoonallisuushäiriötä tms.

  VastaaPoista
 7. Hmm, avasin tän blogin 5 min sitten ekaa kertaa ikinä, joten ei mitään mielipidettä blogista eikä bloggaajasta enkä oo kattonut tota sarjaakaan. Mutta hei haloo anonyymit, tekö ette sorru sitten muiden haukkumiseen ku teette sen kerran anonyymisti :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentit eivät ole haukkumista vaan palautteen antamista, siitä minkälaisen kuvan Tia antaa itsestään ihmisille. Itse ainakin tekisin kiiren vilkkaan asenteen muutoksen jos olisin Tia.

   Poista
 8. Älkää kattoko viidakon tähtösiä jos se on nii ongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis jättää kattomatta vai yhen ilopillerin takia vai? Minkä takia sinne tarvii sit mennä ku ei selvästi kiinnosta tippaaka siel olla? :D

   Poista
 9. Mä en tiedä miten mä sanoisin tän, ettei se kuulosta sun korviis sarkastiselta tai vitsillä heitetyltä kommentilta (sen takia vähän mietinki et kannattaako tätä ny sanoo), mutta tossa laittautumiskuvassa sä näytät oikeesti tosi kauniilta!! Enkä varmasti oo ainut joka tällain ajattelee, mutta tollanen vähemmän meikattu ja ennemmän luonnollisempi tyyli sopis sulle niin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tämä kuulosta mitenkään ilkeältä, vaan oikein kivalta.. kiitos ! :) Ymmärrän kyllä pointtisi,- kaikkien silmään 15mm ripsipidennykset ja paksut kajalit eivät näytä hyvältä :)

   Poista
 10. Hyi mikä ihminen, sellanen kuva tulee viidakon tähtösiä katsoessa. Jos ihminen ei osaa nauraa itselleen (eikä oikeen millekkään muullekkaan), niin elämä ei kyllä varmasti hääviä tule olemaan. Kaiken lisäksi dissaat jatkuvasti muita, vaikka itse olet IHAN JOKA IKISESSÄ tähän mennessä nähdyssä kisassa ollut kirkkaasti heikoin lenkki. Opettelehan vähän katsomaan peiliin. Et ole se, mikä kuvittelet olevasi.

  VastaaPoista
 11. Hei. Ajattelin kun tuolla teeveessä mainostit, että olit käynyt "äly"testissä- Olisi kiva kuulla lisää aiheesta. Laitatko postausta missä/milloin/tuloksia Itselläsi on. Haluaisin myös itse testata omat aivoni ja olisi tosi mukava jos voisit tätä asiaa enemmnin raottaa. :)

  VastaaPoista