keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Aika hurja viikko takana..www.heavenlynails.fi


Melkoinen viikko taas takana.. Nyt on vihdoin julkistettu prokkis, johon muakin pyydettiin osallistumaan, mutta johon aikataulullisesti ei vain olisi aika riittänyt.
 Kyse on tietenkin tästä hengenpelastus ohjelmasta, jonka kuvaukset juuri alkoivat thaimaassa. 
Mun näkemykseni mukaan ohjelman casting on tuollaisenaan hyvä. Tyttöjen joukossa on vakavasti otettavia fitness typyjä ja uusia kasvoja, mikä luo aina jännittävyyttä ohjelman katselemiselle!
Viime torstaina järjestin viidakko tytöille Suville sekä Amandalle, sekä Suvin muulle perheelle illallisen meillä. 
Tai siis ME järjestimme, tottakai tuo aviosiippa osallistui hyvinkin pitkälti tekemiseen myös. Tarjolla oli italialaisia alkupaloja kuten etanoita ja bruschettaa ja pääruoaksi pitkään haudutettua hirvenlihaa muusilla. Jälkiruoka noudatti myös italialaisuutta, joten tein helpon pannacotan, jonka päälle tuli mansikka jäähdyke ja tuoreita vadelmia. 
Oli ihana ilta. Paljon naurua ja keskustelua elämän (uudehkojen) lempi ihmisten kanssa :)
Perjantai valkeni aikaisin kun me suunnattiin Amandan kanssa kauneuskeskus Heavenlynailsiin laitattamaan kynnet kuvauskuntoon. Siitä siirryttiin kohti Meslew juhlapuku liikettä, josta saatiin siis Aman ja Alisan kanssa kuvauksiin todella suloiset mekot kuvauslainaan :)
Matkalla kotiin mulle kävi maailman inhottavin juttu ja jätin junaan kaikki sponssitavarat, jotka olin hieman aikaisemmin noutanut kuvauksia varten! Kyllä tuli pieni kiire lähteä metskaamaan mekkoja ja monokineja VR,n asiakaspalvelun kautta! 
No loppu hyvin, kaikki hyvin.. Vaatteet löysivät avuliaisuuden tuloksena takaisin kotiin jo samana iltana 


Amandan ja Alisan (taustalla) kanssa Heli Roosmäen kuvauksissa.. Päivä prinsessoina, kiitos Meslew,in !
Lauantaina kävin sukulaistytön kanssa horsefair messuilla ihastelemassa heppoja, josta matka jatkui kohti Waterland,ia . . .Aivan huippukivat bileet oli, en kyllä jaksaisi millään odottaa ensi vuoden juhlia.. :D


Monokinit: www.hersecret.fiSunnuntaina päästiinkin tyttöjen kanssa tuumasta toimeen ja kuvattiin mielettömän ihania kuvia Heli Roosmäen johdolla. Fantastinen kuvaaja jos multa kysytään ja Heli taidoillaan nostaa riman muille kuvaajille uskomattoman korkealle..!Muutamaan päivään on myös mahtunut melkoista draamaa.. Omalta osaltani en voi kuin sanoa, että oli hauskaa niin kauan, kunnes ei enää ollutkaan. Eli typerä käytännön pila paisui suureksi uutiseksi. Olen kuitenkin pahoillani ja ilmaissut pahoitteluni myös pilan kohteen suuntaan. Ehkä koko pilan taustalla kuitenkin oli lapsellinen kostotoimenpide syytöksistä, joita minua vastaan lueteltiin aiemmin, mutta se ei oikeuta ketää antamaan samalla mitalla.


Allekirjoittanut hiippailee nyt nöyrästi takavasemmalle ja poistuu kokeilemaan, kuinka tehdään SUSHIA koti-oloissa. Mut on vallannut niin suuri sushi himo, että olen nyt reilussa viikossa käynyt ravintolassa syömässä sitä jo neljä kertaa .. . Ja sushia tekee mieli, edelleen! :D


Itse tehdyt sushit.. Petollisen "aidon" näköisiä, vai mitä? :D

SIVUSTON KUVAT: TAPIO ROSENGREN
VAATTEET : www.hersecret.fi
JUHLAMEKOT www.meslew.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti