maanantai 5. toukokuuta 2014

Kevätmuoti & kuvaukset !Tällaista saatiin tänään tehtyä.. Making of, - Petri Mast


Tänään ollut hektinen päivä, kun alkoi uusi työviikko toimistolla joita seurasi kuvaukset Petri Mast,in kanssa Kalasatamassa.. Aika hullun touhua kyllä herätä aamu kuudelta toimistolle ja siitä suoraan kuvauksiin.
Sain onneksi huomata, että vaikka aikaa kuvausvalmisteluihin olisi todella vähän ja olisi aivan seinästä revityn näköinen, niin ammattitaitoinen kuvaaja sekä oikea valaistus saavat ihmeitä aikaan...Kuvattiin siis kuvat tulevia kesäklubi-keskiviikkoja varten, jotka minä, Amanda ja Suvi vedämme Namussa. Kyllä, koko kesän  !
Mimmien kanssa työskentely sujuu aivan loistavasti kun on viettänyt muutaman viikon viidakossa ja oppinut tuntemaan toisensa. Väittäisin että meillä kaikilla on melko selkeä kuva siitä, minkälainen kukin meistä ihmisenä on. Joten onnekas minä, kun saan noin ihanat työkaverit kesäksi!
Sain myös tarjouksen hieman erikoisemmasta juontokeikasta, joten nyt voi jo melko hyvin mielin sanoa, että mun kesäni kalenteri alkaa olemaan aika täynnä. Vaan enpä valita !

Tänään kesätamineita kuvauksia varten etsiessäni törmäsin tuttuun ongelmaan, eli kesäkuteiden puuttumiseen! Ja puuttumisella en tarkoita etteikö niitä "joitakin" olisi, mutta ei taas tämän vuoden makuun sopivia. Joten päätin hemmotella itseäni kunnon shoppailulla www.hersecret.fi verkkokaupassa, josta on muuten ostettu kuvassa näkyvä monokini. On meinaan pikkasen hieno uikkari !
Eli mars mars, hemmotellaan itseämme muutamalla kevät uutuudella. Jokainen nainen ansaitsee pari ihanaa juttua silloin tällöin!
Saattaa vain tulla valinnan vaikeus, sillä hersecret.iin on juuri tullut iso erä uutuuksiä.. Kääk! :) <3 p="">
Her Secret
Lisää mun tyylistäni seiskan ihastuttavan muotipoliisin sivuilta!11 kommenttia:

 1. voi että kun oot kaunis !:) vaikutat niin iloiselta ja ihanalta ihmiseltä, kaikkee hyvää sulle <3

  VastaaPoista
 2. Vitsi kun oot niin kaunis!! <33 Oot mun yks suosikki Viidakon tähtösissä! ;)

  VastaaPoista
 3. Ei vittu taas mitä pintaliitoo sulta tuolla viidakossa. Sun takia joukkuees jää taas melkein 1 suorituksen verran jälkeen ja alat syyttelemään Sannaa siitä että se on hidas. WTF oikeesti.

  VastaaPoista
 4. Ruma ja yksinkertanen pissis:).

  VastaaPoista
 5. Miks sä haukuit about sun kaikkia joukkuekavereita vähä-älyisiks ja epäoikeutetuiks lisääntymään mutta nyt oottekin jotain bestiksii? Ja millä perusteella Villikissat oli huonompia häviäjiä kun te tai etenkin sinä? :DDD Lähteä nyt jonnekin pillittään häviön takia, kyllä Villikissat on ollu kypsempiä häviäjiä ja muutenkin parempi joukkue. Toivottavasti susta ei tule kansan vihaamaa Martinaa tai Saana Uimosta koska toisinaan osoitat myös älykkyyttä toisin kuin he.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oon 100% samaa mieltä ku ylempi ano !! Mmm tia haukkuu et villikissat on huonoi häviäjii mutta ite menee sitten kisan päätteeks parkumaa metsää ku hävis joukkueensa kanssa kisan :-D että kumpikohan tässä on se huono häviäjä ?
   Totta, villikissat on paljon parempi joukkue, niillä on hyvä yhteishenki ja muutenki ovat ilosia ja vaikka häviää niin ei ei todellakaan menis parkumaan metsään :---Dd

   Poista
 6. ei jumalauta mua ärsyttää sun puolesta nää idiootit anonyymit jotka tulee tänne sua haukkumaan, aika tekopyhää toimintaa... oot ihana ja hauska ihminen, jatka samaan malliin! ja sun hörökorvat on ihanat, mä tykkään niistä niiin paljon! =D

  VastaaPoista
 7. Todella mielenkiintonen ja jotenki sulonen olet <3

  VastaaPoista
 8. Et vaikuta ihan täysijärkiseltä Thaimaassa. Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin

  VastaaPoista
 9. Tässä katselen juuri Viidakon tähtösiä ja kyllä huoma kropastas ettet reenaa. Kyllä olet hoikka, mutta et ole timmissä kunnossa. En paljoa olis napapaidoilla kuvissa, ala nyt reenaan! sulla on mahikset upeaan vartaloon. Ja älä ole ylimielinen, se pilkkaa kolahtaa omaan nilkkaan jossain vaiheessa. Tv:ssä huomasin, että sun on todella vaikea niellä ylpeyttäsi.

  VastaaPoista
 10. Tialla on just kiva kroppa ilman treenaustaki. ja eikös se ole tärkeintä että ite tykkää.

  VastaaPoista