sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kysymyksiä ja vastauksia !

Nyt on tullut aika kysymyksille ja vastauksille!
Nämä ovat kysymyksiä teiltä minulle joten mikäli vielä sinulle lukijana tulee mieleen jotakin, mitä haluat tietää, niin lisää kysymyksiä tekstin alle kommenttiosioon jotta voin päivittää tuoreampia kysymyksiä tekstin alkuun.


Mikä on sun lempi biisi / suosikki musiikkia?

Musiikkimaulta mä olen todella todella monipuolinen, mutta koskettavimpia biisejä koko mun elämässäni on ollut Mew- bändin 156 joka on vuosia kulkenut mukana muistona elämäni miehistä, kuten esimerkiksi isoveljestäni jolta tämän kappaeen jo räkänokkana kuulin. Musiikki mun kohdallani tarkoittaa kuitenkin rockia, poppia, countrya, trancea, heavymetallia, oopperaa, klassista musiikkia ja vaikka mitä muuta. Olen siis todella kaikkiruokainen ja intohimonani on nimenomaan musiikki.
Kuutelen paljon Armada tyyppisiä lounge / trance biisejä ja toisena hetkenä rauhoitun klassisen parissa.
Erikoisuuksia ja suosikkeja:

Poets of the fall - Poet and the muse / kaikki tuotanto
Erik Satie - Trois Gymnopédies

Yorgos Kazantzis- "At Elafonisi

Yann Tiersen - La Valse d'Amelie
Alessandro Safina Luna
Tiësto - Here on Earth feat. Cary Brothers
Sarah Brightman / Eden / Harem -albumi 
Josh Groban- Remember me
Suburban Tribe- Frozen ashes
Hanging Garden- Paper Doves 
Alan Jackson - Remember When
The Crash - Sugared
Vesa Matti Loiri- kaikki tuotanto
Atb - Apollo Road

... Ja sitten vähän rankempi tanssimusiikki :)


Lempi vaate?

Ömmm.. Tällä hetkellä? Kautta ajan? Tällä hetkellä mustat Dinskon platform kengät jotka sain lahjaksi.. Kautta ajan..(vaikea päätös! rättejä on niin paljon!).. Nudet korkkarit mangosta? "Navetta mekko?" Mustat korkeavyötäröiset käyttöhousut jotka on aivan puhkikuluneet kohta? Joku näistä ! :)


Mitä viidakon tähtösten leireissä tapahtui iltaisin kun kamerat eivät kuvanneet?

No, meidän leirissä ainakin tehtiin ruokaa, pakkailtiin tavaroita rinkoista pois ja takaisin rinkkoihin koska kaikki rinkat piti olla täysin kiinni öisin, jotta kamojen sekaan ei ryömisi kamalia hämähäkkejä ja muita ötököitä..Kuten itselleni kerran kävi. Parhaiten mieleen on jäänyt iltapala, josta yritettiin kananmunilla ja leivällä (luksusleirissä) tehdä monenlaisia variaatoita, jotta maku olisi ollut edes vähän muuttuva toisinaan. Mutta eihän siitä mihinkään pääse että leipä on leipää, ei sen kummempaa, kun raaka-aineet ovat yksiä ja samoja! 
Laitettiin toistemme hiuksia leteille ja puhuttiin niin hitosti. Ehdittiin käymään elämämme suhteet ja itsenäistymiset ja työt moneen kertaan läpi viidakossa :)

Lempi ruoka?

Tästä ei ole kahta kysymystäkään, - ehdottomasti sushi ! Voisin syödä sitä joka-päivä ! Parhaat paikat: Sumo Sushi, Sushi-San sekä Teidän Sushi.Missä ulkomailla olet käynyt?

Norjassa, ruotsissa, virossa, egyptissä, kreikassa ja thaimaassa. Siinäpä se ! :D Eli maktkustelu historiaa on hyvinkin vähän, mutta se johtunee siitä että vasta viime vuosina matkakärpänen on päässyt puremaan mua. Ennen olin täysin suomi-ihminen! :DKuinka kauan olet ollut Petskun kanssa yhdessä?

Muistaakseni kolme ja puoli vuotta? Kai? Ehkä? Öö...
Lempi karkki?

Kinder Bueno suklaapatukka.. Nam!


Mikä on sun toinen nimesi?

Ollaanpas nyt täsmällisiä.. Mullahan on kolme nimeä ;) Mutta toinen niistä on Maria.


Sun parhaat ystävät?

Sanna, Laura, Mira ja Tiitu. Näistä Mira on mun elämäni valo, jonka kanssa olemme olleet ystäviä jo yli kymmenen vuotta. Mira on se ihminen joka järjestää asiat kun itselläni romahtaa pakka totaalisesti levälleen enkä itse jaksa tai uskalla ottaa ohjia. Laura on sisarpuoleni ja täten myös läheisin. Jokainen tytöistä on omalla erilaisella tavallaan kuitenkin se "paras" ystävä. Onneksi olen myös siunattu niinkin ihanilla uusilla ystävillä kuin Suvi ja Amanda :)
Niitä parhaita ystäviä . . .


Paras kauneusvinkki?

Psoriaatikon perinteinen; hyvä rasvaus ja meikin pohjustaminen hyvällä kosteusvoiteella ! Ja valokynä. Kaikki hop hop valokynä ostoksille ja opetelkaa sen käyttö,- pelastaa monet aamut! 


Mitä kaikkea olet harrastanut?

Nuorempana erityisesti musiikkia/ musiikin tekemistä, runoutta (olenpa netissäkin niitä vinonpinon julkaissut), kirjoittamista sekä ratsastamista. 


Mikä on ollut sun elämässä haastavinta?

Haastavinta.. Kerätä ryssitty nuoruus kasaan. Tein nuorena aikuisena kaikki ne virheet joita ei olisi pitänyt tehdä. Siitä maksetaan vieläkin hintaa, mutta sitä on elämä. Ehkä se on tämä aikuiseksi kasvaminen mikä on haastavaa?


5 asiaa jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Vastaan samalla tapaa kuin aikoinaan Iltalehden kysyessä tätä; vettä, lemmikit, ruokaa, miehen ja "kuinka päästä pois autiolta saarelta" oppaan.


Oliko leirissä erilaista kun kamerat eivät kuvanneet?

No toki, mutta kyllä se elämä kuitenkin oli sinänsä täysin samaa kuin kameroiden kuvatessa. Ei mitään valtavia eroja. Ehkäpä olimme vapautuneempia ja puhuimme enemmän henkilökohtaisista asioista.


Suosikki juoma?

Valkoviini ja Novelle Plus aprikoosi vichy.


Miten osallistuit viidakon tähtösiin?

Sarjaan ei voi osallistua, sinne kutsutaan. Sain soiton jossa minulta kysyttiin, tiedänkö kyseisen sarjan ja olisinko kiinnostunut kolmannelle kaudelle lähtemisestä. Suosikki tv-sarja?

Näitä on liikaa ! Tudors, Oz, Luther, Täydelliset naiset, Sinkkuelämää, Super natural, Gossip Girl, Sons of Anarchy, Heroes, Spartacus, Frendit. Täydellinen sekoitus siis trilleireitä, brutaalia väkivaltaa, tyttöjen juttuja ja actionia.


Lempi elokuva? 

Eeehh.. Näitäkin on monta, Moulin Rouge, Ps. I love you, Aleksanteri Suuri, Rocky 1-5, Perheen jalokivi.. Eikä tässä edes liene ollut parhaat.


Kauanko olet tuntenut viidakon tähtösten kilpailijat?

Viidakosta lähtien, osa oli entuudestaan hieman tuttuja, mutta pääosin tutustuin kaikkii vasta viidakossa.


Haluatko miehesi kanssa lapsia?

Tietenkin! 


Mitä teet työksesi?

Ammatiltani olen optinen myyjä, myynnin ammattitutkinto, mutta tällä hetkellä olen palveluneuvoja yrityspalveluissa. Enempää en tästä paljasta :)


Paras muisto viidakosta?

Paras muisto.. Hmm.. Varmaan se yö, kun meidät evakuoitiin tyttöjen kanssa. Kaikki kamat oli aivan märkiä, oltiin jonkinlaisessa shokissa, naurettiin ja nautittiin suojasta. Lähennyttiin Amandan ja Suvin kanssa tuon yön aikana ihan huimasti. <3 p="">


3 kommenttia:

  1. tätä oli tosi kiva lukee ! toivottavasti tulee toistekkin joku tän tapanen postaus :)

    VastaaPoista
  2. Et vastannu kaikkii tuleeko vielä tälläisiä? :)

    VastaaPoista