sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kisakunto Heavenlynailsista

 www.heavenlynails.fi


Olin onnekas, kun lähtiessäni viidakkoon mun sponsori, helsinkiläinen kauneuskeskus Heavenlynails pisti mut niin sanotusti "kisakuntoon".
Kisakunto tarkoitti tässä kohtaa siis sitä, että uusittiin hiustenpidennys, kynnet, ripset ja paranneltiin ihoa.
Olen saanut hirmuisesti palautetta juurikin mun ripsipidennyksestäni viidakko ajalta sekä mun "liehu-letistäni" joka jälkeenpäin katsottuna oli aivan mielettömän upea !
Laadukas hius kesti hyvin viidakon kosteuden, suolaveden, kuumuuden ja olosuhteista ymmärrettävästi johtuvan hoidottomuuden.

Heavenlyn Nails on yksityinen kauneuskeskus helsingin puistolassa vain 15 minuutin matkan päässä keskustasta. Harvinaislaatuisesti yritys tarjoaa perinteisten kauneushoitojen lisäksi myös spa-tason palveluja, joten voidaan mielestäni puhua jopa erikoistason liikkeestä. Joitakin vuosia sitten Heavenlynails toimi myös Miss Suomi kisojen yhteistyökumppanina, joten liikkeessä todella osataan palvella laadulla.

Heavenlynailsin Tina taikoi mulle kaiken viidakkoon, mitä kestävään kesä kauneuteen voi vaatia; jalkahoidot, varpaankynnen geelaukset, ripsipidennyksen, hiustenpidennyksen ja taikoi mulle mukaan vieläpä hoitotuotteet viidakkoon Comfort Zonelta.
Ennen viidakkoon lähtöä Heavenlynails teki mulle iho-analyysin, jonka mukaan tiesin täsmähoitotuotteilla, mitä hoitoa kasvoni tarvitsevat viidakossa ja sen ulkopuolella.
Paljon kysytty Heavenlynais ripsipidennys. Näitä olen käyttäny jo vuodesta 2008 ja suosittelen!

Tukka-jumala ja ripsi-jumala.


Psoriaatikkona voin sanoa, että mun ihoni oli kaikkea muuta kuin hyvässä kunnossa muutamia päiviä ennen matkaa, mutta happohoidolla Tina teki mulle ihmeitä, eikä tv-ruutujen eteen ilmestynyt perinteinen talvipeikko-Tia :D


Leijonanharja, vaikka olisi kuinka uitettu. www.heavenlynails.fi


Viidakko tukka kotioloissa.. Aivan mieletön pidennys!

12 kommenttia:

 1. Oot tosi kaunis! Ja tää ei nyt tähän ees kuulu, mut kumminki, haluisitko lapsia miehes kans? :)

  VastaaPoista
 2. Jes, varvaskuva! :)

  VastaaPoista
 3. Mitä mä oon sarjaa kattonut ja noista kuvistakin näkyy, sun ripset, tukka ja iho näyttää tosi hyvältä viidakossa! :-)

  VastaaPoista
 4. miten teet ittestäs noin kauniin ?

  VastaaPoista
 5. psoriaasis ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 6. En tiedä ärsyttääkö muita tämä, mutta pakko jakaa sulle. Sulla näkyy vain yksi blogiteksti/sivu ja on todella rasittavaa lukea postauksiasi kun kokoajan saa olla rämppäämässä "seuraava"... En jaksanut selata hyvinkään montaa postausta tämän takia. Ja toinen asia, luulisi ihmisellä, joka hyötyy (merkittävästi?) blogistaan, panostaisi myös kuviin... Aivan hirveää nämä iPhonella kuvatut kuvat, jotka ovat yhtä pixelimössöä. Ymmärrän toki satunnaiset kuvat, mutta jokaisessa postauksessa ärsyttää.

  Ugh, olen puhunut! :D

  VastaaPoista
 7. Vaikka tykkäsin kaikista tähtösistä, nii olit kyllä yks parhaista! Olisit voinu olla mukana vähän pidempään :)!

  VastaaPoista
 8. Hyvä Tia että avaudut psoristasi rohkeasti!Annat monelle nuorelle ja mikset vanhemmallekin voimia jaksamiseen! ; )

  VastaaPoista
 9. Oot sä tosi nätti.!

  VastaaPoista
 10. Miten sun blogia voi alkaa seuraamaan? :D
  Tai niiku liittymään lukijaksi?:D

  VastaaPoista