tiistai 3. kesäkuuta 2014

Viikko kuvina !

Aloitankohan mä jokaisen blogin nykyään toteamalla, että "huh, mikä viikko?" tuntuu ainakin siltä ! Jos opettajat keksivät vaihtoehtoisia aamun avauksia, niin ehkä olisi korkea aika että itsekin skarppaisin näissä aloituksissa .. Heittäytyisin jopa ihan luovaksi? 
No, ehkä tulevaisuudessa.

Jokainen viikko tuppaa olemaan edellistä hektisempi ja kiireisempi. Ajan käyttö mulla on väsymystilan mukaan aina vähän minkälaista on, kun kalenterin täyttää projekti X- juttujen suunnittelu palaverit (näistä ei voi paljastaa enempää vielä), kuvaukset, kirjoittelut, promot, sponssit, yhdistystoiminnat, näyttelyt, keikat jne jne. .  Ja sitten on vielä se päivätyö! Joten enempiä selittämättä tehdään tämä tällä kertaa kuva sarjana. Tässä siis menneen viikon tilanteet ja tapahtumat (pääpiirteittäin) KUVINA! Jiihuu. 


Meidän perhe ja kotiesittely on nyt seiskassa ja netistä löytyy myös video missä esittelen meidän kodin nurkka nurkalta. Huomioikaa miten suloinen Xandria on tuossa kuvassa ! Sydän pakahtuu! Linkki videoon kuvaa painamalla
Yksi sisaruksista päätti peruskoulun. Aika menee niin nopeasti! vastahan MÄ lopetin peruskoulun? Missä on kaikki nämä vuodet?!

Beach party keikalla Amandan kanssa. Ama pyörittää levyjä, minä houstaan ja juonnan keskiviikko iltoja koko kesän Namussa, alkaen klo 22.00. Tervetuloa viihtymään! 

Mielettömiä vaate uutuuksia www.hersecret.fi verkkokaupasta,- muunmuassa nämä ihanat tassel-bikinit! Rakastuin näihin valtavasti !! Nyt kannattaa tilata omat ennenkuin koot lähtevät käsistä. Sivustolle pääset klikkaamalla tätä kuvaa ! ;) 

Meikkisetti sai uusia jäseniä. Joku kysyi jonkin aika sitten, mikä on mun lemppari merkki? No .. Jaaa.. Lumene, Yves Rocher, Elizabeth Arden, Rimmel, Joe Blascon (kauhistuttavan kallista!), Inglot, Loreal.. Mitä niitä nyt on ? 

Parturikampaamo Romassa Reija sai käsiteltäväkseen mun katastrofi-kokeiluni, eli oranssiksi sävyttämäni tukan. Kuten yleensä istuin pommi-kuontaloni kanssa Roman penkkiin, hymyilin "nätisti" ja kysyin; Voiko tätä parantaa? :D Ja kyllähän Reija pystyi. Espoon paras kampaamo! 


Oranssista beach tukkaan. Mitäs olette mieltä? 
Bileet jatkuu ja tällä kertaa myös Suvi mukana, eli aidot timantit Namussa houstaamassa teille stadin parhaalla terassilla rantabileitä joka keskiviikko ! Linkki kuvaa painamalla! :)
Amandan kanssa kohtalokkaat siipakat terdellä. Toisaalta, jos stadin keskeisimmällä paikalla istuu suomen MM-lätkämitali kaulassa ja kumoilee oranssissa tukassa shotteja naamaan, niin voi toki olettaa sen herättävän huomiota?
Ja sitten meitä oli kolme. . . Kesä ja kukkaset.. Kun ilmat lämpenee, meikäläinenkin pesiytyy enemmän ja enemmän ulkotiloihin. Lempikukka syreeni kukkii nyt ja tuoksuu ihan mielettömän ihanalta maljakossa, -toistaiseksi. Parin viikon kuluttua suomen kesä ei enää edes muista, mikä syreeni edes oli, kun kukinto kausi on ohi ..www.hersecret.fi

13 kommenttia:

 1. oot kaunis ja hyvää kesää :D

  VastaaPoista
 2. Voisitko mahdollisesti tehdä sellaisen kysymyspostauksen, jossa me kysytään sulta kysymyksiä ja sä vastaat niihin? :) Olisi mukava tietää sinusta ihmisenä enemmän. Harmi, että matkasi viidakossa päättyi, mutta jollain tapaa aavistin sen, lähinnä siitä jalastasi johtuen. Olet todella persoonallinen ja henkisesti vahvalta vaikuttava, sekä myös äärimmäisen kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai voidaan tehdä sellainen.. kysymyksiä tulemaan vaan kommenttiosioihin ja kasaan kysymysblogiin vastaukset kysymyksiin :)

   Poista
 3. Oot tosi kaunis ja olit mun lemppari viidakontähtösissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ruma, mut johtuu varmaan tosta sun kasvohalvauksesta

   Poista
 4. Hei Tia ! Ja kiitokset vinkistä otin yhteyttä
  thelookin Suviin huulten tiimoilta...
  Joku kerta kun käyt stockmannilla
  niin siellä on sellainen meikkisarja
  kun MAC itse olen ollu positiivisesti yllättynyt
  sarjan tuotteisiin riittoisia ja toimivia ovat.

  VastaaPoista
 5. Mikä on sun lempi biisi?
  Kauanko olet tuntenut Suvi Pitkäsen?
  Onko Sanna Suutari mukava?
  Lempi karkki?
  Lempivaatteet?

  VastaaPoista
 6. Mikä on paras muisto joka jäi mieleen viidakosta?

  VastaaPoista
 7. Millainen olet luonteeltasi?
  Kauanko olet ollut Petskun kanssa?
  Oletko mielestäsi hyvä laulamaan?
  Mikä sai sinut lähtemään viidakkoon?
  Missä ulkomailla olet käynyt?

  VastaaPoista
 8. Mikä on sun toinen nimi?
  Miten psoriasis on "rajoittanut elämääsi"?
  Mitä kaikkea olet harrastanut?

  VastaaPoista
 9. Sun parhaat ystävät ?
  Mikä on sun kauneus vinkki ?
  Mikä on ollut sun elämässä haastavinta ?
  Kerro mitkä 5 asiaa ottaisit autiolle saarelle ?
  lempiruoka ja juoma ?
  lempi herkut ?
  Ihanaa kesää Tia <3

  VastaaPoista
 10. Oot ärsyttävä ja ruma. Toisaalta niin on moni muukin "julkkis". Äidinkieli ei oikein sulla kyllä ole hallussa, mutta sekin on vain trendikästä.

  VastaaPoista
 11. Onks toi virnistelevä äijä kans bi?

  VastaaPoista