torstai 10. kesäkuuta 2010

~Naiset Rakastuvat Renttuihin~

Sanonnasta naiset rakastuvat renttuihin, mieleeni tulee lähinnä miehet, joilla on niin sanotusti munaa.
Nämä miehet ovat niitä lihaksikkaita, mahdollisesti tatuoituja, vähäpuheisia miehiä, joita harvoin viedään äidin ja isän eteen näytille.
Miksi?
Siksi että nämä miehet eivät pysy kuvioissa niin kauaa, että heitä ehtisi viedä vanhempien eteen.
Mikäli näin kuitenkin käy, on mitä  todennäköisintä että rentun astuessa eteisen piennarta edemmäs, isä on jo kaivamassa vesuria kaapistaan.
Renttu on se tuoppia ryystävä mies, joka sokaisee Peter Franzenmaisella hymyllään, Vin Dieselin syvällä, seksikkäällä äänellä, mies joka katsoo sinua harvoin, mutta kun niin tekee, se katse on kuin Samuli Vauramon syvä, upottava meri elokuvasta Tyttö Sinä Olet Tähti.
Renttu on se mies, joka saa naisen pysähtymään kosketuksellaan, jonkalaista et ole kokenut ennen. Se on käskevä, miehekäs, ja peräänantamaton, aivan kuten sinäkin olit, arvon neiti, ennen tuota maailman mullistavaa renttua.
No, miten renttujen kanssa sitten käy?
Tarinoita on monenlaisia, mutta aina nämä rentut särkevät tarinan lopussa naisen sydämen.
Tämä on se hetki, jolloin kannattaa kaivaa esiin joko kultti elokuvan maineeseen ennätys ajassa noussut -Jätä se! elokuva, taikka Säännöt,- kirja. Kumpikin tuo lohtua tilanteeseen, ja avaa naiselle oven erittäin tehokkaaseen pika kelaukseen; Mikä tässä nyt meni pieleen?

- Hän ei ole koskaan ollut vakavassa parisuhteessa
- Hän erosi juuri vakavasta parisuhteesta
-Olet liian fiksu ja kaunis, hän pelästyi.
- Hyppäsit sänkyyn ekoilla treffeillä, tottakai se juoksi karkuun.
- Et hypännyt sänkyyn ekoilla kolmilla treffeillä, kai se luuli ettei sua kiinnosta?
?
Hmm...
Somethings seriously wrong in this picture . . 

Viime aikojen suhteet ovat kuitenkin laittaneet tämän naisen miettimään, ovatko renttuja sittenkään ne kirveellä veistetyn näköiset, pitkätukkaiset, lihanuijasta saaneen näköiset miehet, VAI ovatko ne näitä komeita Antti Kurhisia, jotka kyllä herättävät naisten huomion paikassa kuin paikassa? Oletteko koskaan kaupungilla kulkiessanne miettineet, kuinka eri tasoisen näköisiä pariskuntia vastaan tuleekaan ? 
Kuinka tuon näköinen mies, sai noin hemaisevan blondin itselleen? 
Näitä pareja on huomattavankin paljon, epäsopusuhtaisia pareja, joissa mies usein on paljonkin mitättömämmän näköinen kuin nainen.
No, tapailtuani viimeisinä vuosinani kaikkia mahdollisia kategorioita, aloin eilen kotiin kävellessäni miettiä, johtuuko mahdollisesti se siitä, että miehet, jotka saavat itselleen hieman omaa "tasoaan" korkeammalla olevan naisen, osaavat arvostaa tällaista naista aivan eri tavalla kuin muilta naisilta huomioon tottuneet, paljon paremman näköiset miehet?
Itse ainakin asiaa ajateltuani todella aloin uskomaan tähän teoriaan. 
Eli silloinhan renttuja ovatkin kaikki nämä vuodet olleet ne ihailluimmat, komeimmat, huomiota herättäneimmät miehet.
Ja toki nämä, joilla auktoriteettia, valtaa sekä itseluottamusta riittää, nehän ne suurinta huomiota herättävät.
Asiahan toimii aivan yhtälailla toiseenkin suuntaan, monet naiset ovat pelkällä ulkoisella kuorellaan, muodin orjallisuudellaan ja tyylillään opettaneet miehet karttelemaan "snobeja, pissiksiä, diivoja, hiltoneita," you name it.
Usein näillä naisilla on myös hyvin Johanna Tukiaismaiset käsitteet miehen tehtävistä ja kriteereistä.
Tällainenhan on sanomattakin, aivan lapsellista, eikä sillä ole mitään tekemistä kahden ihmisen toimeentulemisen kanssa. 
Eikä kyseessä ole ainoastaan nuorten ihmisten, teinien, varhaisteinien ja lasten ongelma.
Samanlainen ulkonäkö johtoinen epäilys kytee myös keski-ikäisten, sekä vanhusten mielissä nykyajan "kriminaaleista, vandaaleista, ja ihme hipeistä".


Minä ainakin olen pinnallisen oloinen ihminen, sehän on selvä, muoti, kauneus, jne, on mun työtä, samoin kuin media, mallin ja juontajan hommissa.
Ja mediassahan tykätään tietyistä asioista. 
Silti voi olla oma itsensä vaikka onkin muiden ihmisten vaikutuksen alainen, niinkuin muutkin.
Voi olla rock, pop, kaikkea niiden väliltä ja jokatoinen päivä kumpaakin, jos siltä tuntuu, KUNHAN on omia ajatuksia ja luonnetta, tottakai. 
Sen takia en ainakaan kuuntele miltään gootti räkänokilta mitään itkua pinnallisesta tavastani kulkea omasta mielestäni tyylikkäissä korkokengissä, jakussa ja minihameessa laukkua heilutellen helsingin yössä, hittoako ne tietää mun ajatuksista, mun kokemuksista, ei ne ole mua näkemässä sitten taas kavereiden kesken xxxl huppari päällä mäkin autokaistalla sekoilemassa. 
Ihan omana itsenäni.


Renttuja ovat miehet, joilla ei koskaan ollutkaan tarkoitus päästä pintaasi syvemmälle.
Ja tämä mies voi näyttää miltä vain!
Hän vei sinut treffeille kokeillakseen, onko kanssasi mahdollista saada hänen haalimansa seksisuhde, jossa olet olemassa renttua varten, ei toisinpäin !
Kun ensimmäisten (ja onnistuneiden) treffienne lopussa et itseäsi suojellessasi anna miehelle suudelmaakaan, olet tehnyt sen mitä renttu pelkäsikin; Olet aivan liian vaikea, aivan liian ihmissuhteet vakavasti ottava ja itseäsi kunnioittava nainen, eikä renttu enää aio soittaa, saati panostaa kahlitsemiseesi aikaa, taikka ajatustakaan.


Joten, omana itsenäni odottelenkin, rakastuuko tähän prinsessaan oikeanlainen renttu, joka osaisi, ei, ennenkaikkea haluaisi katsoa pintaa syvemmälle.
Sellainen, jonka kanssa ei tarvitse kaivaa parisuhde oppaita kaapista, tai roikkua isosiskon kanssa puhelimessa kahdelta yöllä puhumassa mieltä askarruttavista kysymyksistä, joiden vastaus olisi niin selvä, jos vain suostuisimme uskomaan sen.
He`s just not that in to you !!

1 kommentti:

  1. http://fia-nyholm.blogspot.com/2011/08/sanonnasta-naiset-rakastuvat-renttuihin.html#comment-form ....

    VastaaPoista