keskiviikko 25. elokuuta 2010

BB-2010 käynnistyi. . Taas. :)

Nyt se taas alkaa.
Koko Suomen, eeehei, koko maailman tuntema formaatti.
Bigbrother.
Onko tätä odotettu vai kaihkottu?
Itseäni ainakin jossain määrin sekä ketuttaa, että kiinnostaa, mitä tänä vuonna on luvassa?
mitä ihmettä tuotantoyhtiö on keksinyt jälleen kerran näille koko kansan klovneille heidän päänsä menoksi, mitä tekopyhyyttä ja julkisuuden kipeää kalastelua on luvassa, mitä ihmis-suhteista kehittyy?
Mutta pakkohan se on myöntää että ketutukseen löytyy myös todella alkukantainen syy;
-eipä tullut itse päästyä taloon!
Kyllä, paikalla oltiin, väsyneenä, koko yön valvoneenan kofeiniin ja erittäin hyvän seuran keran, Henry pojan kanssa vietettiin hieno ja naurun täyteinen päivä odotellessamme sitä hetkeä että pääsee tuotantoyhtiön jengin juttusille.
Ja kyllä pelotti, i can tell that! :D
Kamalia, hankalia kysymyksiä, arkoja puheenaiheita, ei ehkä tarpeeksi sitä hauskuutta mitä olisin odottanut spotti valojen loisteessa olemisen olevan.
Olo oli alaston ja läpi tarkkailtu.
Mutta voittaja fiilis oli ihan uskomaton kun kävelin haastattelusta ulos, olin ollut huoneessa peräti 8 minuuttia, mikä ehdottomasti oli toodella pitkä aika moniin hakijoihin verrattuna, eli ei ihan penkin allekaan mennyt.
Seuraavan vuorokauden aikana ei tuotantoyhtiöstä kuitenkaan kuulunut mitään ja minä tyttö nakuttelin puhelinta seinää vasten "Haloo, toimiiko tää?".
Ei toiminut.
Eli Tia K palaa ensi vuonna hakuihin ja vaatii päitä vadille, missä vika, miksi Tia ei ole nyt BB talossa noiden uskomattoman särmikkäiden Bi/lesbo neitien seurassa vetämässä siipakkaa huuleen (SIIPAKKAA POJAT, EI SILAKKAA !) ?
hmh?
Jumankauta että sapettaa.
Ihan ykkös inhokkina pintaan nousi ensimmäisenä Mari, joka edustaakin juuri sitä nais puolta, jonka kanssa uskoisin hermojen menevän hyvinkin välittömästi.
Aivan ihme wannabewannabe famous joka elää ainoastaan pinnallisuudelle.
Tältä tytöltä haluan nyt ennenkaikkea nähdä energisyyttä, optimistisuutta ja pikkasen sielua, -kai tätä tyttöä kiinnostavat mutukin asiat kuin pintaliitäjän perustarpeet?
Ksenia tuntuu olevan sellainen tyty, joka osaa nauraa itselleen ja tarkastella maailmaa kenties ihan optimistiselta kannalta, eli toivottavasti tyttö on todellakin yhtä söpö kuin miltä vaikuttaa! :)

Marika nosti kylmät väreet pintaan, neidosta tuli hyvin pitkälti mieleen tämä oma Lesbian Loverini johon tässä on oltu pihkassa jo sellaiset reilut kaksi vuotta, nainen vaikuttaa topakalta, persoonalliselta, ja kyllä, ERITTÄIN kuumalta pakkaukselta.
Talon miehistä ei juuri sanomista vielä irtoa, yksikään ei ainakaan alkuun sytyttänyt missään määrin, mutta saammepa nähdä, kuinka tässä käy :)
Kaikki arviot siis vasta aivan alku tekijöissään ja kelkka voi hyvinkin pian kääntyä, tulee mielenkiintoista nähdä mitä tyyppejä näiden erilaisten kuorien alla piileekään, toivottavasti hyviä, kilttejä ja humoristisia ihmisiä!

Ennenkaikkea; BigBrotherilta luovuutta ja yllätyksiä kehiin, alku vaikuttaa lupaavalta, eikös? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti