maanantai 30. elokuuta 2010

Inhokki Target: BB-Maria F*** You.

Noniin, nyt on seurattu viikon ajan uutta Big Brotheria, joskaan ei orjallisesti, mutta silloin tällöin, ja sivut ovat olleet muutenkin ahkerassa käytössä tässä suunnassa.
Nyt on kyllä pakko mainita oma inhon tunne tätä Maria hahmoa kohtaan. . Miten tuollaisia kieroutuneita, itsekeskeisiä ja täysin harhaisesti oman profiilinsa näkeviä ihmisiä voikaan olla?
Ja hahmoksi tyttöä kutsun koska kyseessähän ei mitenkään voi olla aito ihminen kaiken sen kuran ja paskan jauhannan pinnalla, jota neitonen itsestään antaa ulos.
Tutkin neidin blogia tässä eräänä päivänä joutuen oikein etsimällä etsimään tytöstä positiivisia puolia.
Nada, ei mitään.
Enkä tarkoita missään nimessä tytön ihanteita kauneuskirurgiaa kohtaan, sehän on ihmisen aivan oma päätös, mihin kuntoon haluaa naamansa ja kroppansa leikellä, mutta tämä neitipä haluaa jotain aivan absurdia! On kaularangan pidennys leikkauksia, kylkiluiden poistoa, nenän sorkkimista ja vaikka mitä muuta.
Nyt on pakko kysyä - Mitä helvettiä?
Missä ovat tämän ihmis raunion vanhemmat? Miten tätä pientä, säälittävää olentoa on kasvatettu?
Onko raukkaparkaa kenties koko ikänsä haukuttu ja kiusattu että lopputulos on noin itsestään epävarma, parhaassa iässään oleva nainen?
Ymmärrän silikonit, ymmärrän täyteaineet, mutta jossakin menee raja. . . Ja se on paska luonne !
Kyseessähän on ihminen joka elää aivan omassa maailmassaan, jossa kaikki mitä ei ole muutettu pinkin taikka kullan väriseksi, on paskaa. AMB on paskaa, BB on paskaa, luomutissit on paskaa, seksi ja rakkaus on täyttä paskaa, puhumattakaan normaalista bilettämisestä.

Itse otin jopa henkilökohtaisena loukkauksena Bb,stä meille kaikille tutuksi tulleen Niko Saarisen arvostelun Ragnar Oravia vastaan.
MITEN NÄITÄ KAHTA VOI EDES ARVOSTELLA?
Niko on tuonut itsensä julkisuudessa esille varsin omapäisenä, fiksuna (toki juu, ylilyöntejäkin on käynyt, mutta ne on korvattu mm. loistavilla blogeilla!), ja jopa varsin ihmisrakkaana tyyppinä. Ja Nikoon verrattuna Ragnar näyttää aivan fake-ass kopiolta pretty boysta.
Voin vain kuvitella kuinka Gläm ÄMMÄ viipottaa pitkin loskaisia Suomen katuja Ragnar perässään ottamassa "paparazzi" kuvia blogiin. . . Harvoin on samalla laitumella nähty lehmää ja lammasta peräkkän. 
Että Bäää Bää. . .

Nyt neiti, kukkudekuu, ja pää pois pilvistä!
Kaikkein pahiten tämän neidin sai yskimään pillimehua nieleskellessä kohta jossa nainen vastasi bloissaan lukijan kysymykseen, että hänelle ei juuri ystävyys tunnu merkitsevän mitään. 
Ja Ragnarin ystäviä ollaan koska Ragnar on sentään hyvän näköinen ?!
:D 
Omg. . . ei voi olla todellista...
Puhumattakin varmasti meille kaikille selvää, että Marian mielestähän Suomikin on aivan paska maa..
Onko pikku Marialle tullut missään vaiheessa mieleen että tuolla asenteella tässä todella pienessä ja niin paskamaisen luomussa Suomessa saa hyvin nopeasti ihmisten vihat ja syljet päälleen, olemalla noin äärettömän olevinaan ?
Koska korostan; kyseessähän on oltava jonkinlainen alter ego, näin pieleen mennyttä, luonne vikaista ja aivan kadotettua sielu parkaa ei voi maa päällään kantaa. . . :D
Sikäli mikäli jollakulla muulla kuin BB Janilla pokka riittää, niin ottakaa nyt joku hyvät ihmiset tuo harhainen tyttö syliinne ja halailkaa siihen vähän uskoa maailman hyvyydestäkin! 
Jos ei muuten, niin takokaa vesurilla järkeä tuohon kuuppaan.
Tai raahatkaa pakolla hoitoon, kyllähän aika moni psyyke sairaus on ihan lääkityksellä hoidettavissa. Vaikkakin tässä tapauksessa, joudun hieman epäilemään. . .

1 kommentti:

  1. "Tutkin neidin blogia tässä eräänä päivänä joutuen oikein etsimällä etsimään tytöstä positiivisia puolia." Toi oli parasta ja kun ei sitten löytynyt sieltä yhtään mitään :'D Nauran täällä edelleen tälle jutulle kyyneleet senkun lentää samalla :D

    VastaaPoista