torstai 7. lokakuuta 2010

Hämäkäkkejä ja koissuja kotona, kääk !


 Kaksi kuukautta jouluun! Jes !
Tänään bongattiin Jessen kanssa ensimmäiset joulusuklaat ja glögit kaupasta!
Ja pakkohan se oli olla taas oma lapsenomainen itseni ja ostaa glögiä kotiin, nam . . . <3 
Cant wait till christmas! 
Joulu on maailman ihaninta aikaa oikeasti, mutta tulevan joulun aion kyllä viettää harvinaisen epäkaupallisesti, ja jättää lahjojen ostelut muille, sen sijaan hostaan esim tyttökavereille pikku joulut, ja aaton nautiskelen perheen kanssa sitten yksinkertaisesti syömällä ja oleskelemalla. . .Noh, siihen palataan sitten parin kuukauden päästä :D
Syys-lokakuun vaihde meni asiakkaita hoidellessa ja muutenkin säntäillessä paikasta a, paikkaan b.
Lokakuu näyttää viisareiltaan ensi viikolle Tukholman reissua, ja loppukuusta juhlitaankin meidän Power puff Girl Sannan 21 vuotis syntymäpäiviä, luvassa siis suunnitelmien mukaan limusiini ja Sokos Hotelli Vantaa, mahtaa tulla hyvät pirskeet hyvällä seurueella!


Muutoksilta ei olla tässäkään suunnassa vältytty, uuden asunnon metsästelyä, pää taas musta (kyllä, toi blondi ei oikein iskenyt sitten itseeni, eikä kuulemma miehiinkään), uudet hiuspidennykset itsellä, nurkat tyhjentyneet sinkkuuden myötä turhasta, miehisestä roinasta (kauanpa sitä kestikin :D ) ja täällä kituutellaan dieetin kourissa, muutama liika kilo lähtenee uudella ruokavaliolla ja liikunnalla, katsotaan saako kuukaudessa minkäänlaisia tuloksia aikaiseksi!


Kuinka moni on seurannut livil,tä alkanutta miljonääri äidit ohjelmaa? 
Itse otin sydämen asiakseni katsoa ohjelman kaikki jatksot läpi, ja tutkia hommaa vähän syvemmin, joten seuraavassa kirjoituksessa sitten palataankin ennen Tukholman lomaa näihin pinnallisiin, mitä ilmeisemmin tuotanto yhtiön ylipuhumiin naisiin ja heidän "miljonääri" elämäänsä.

En muuten ymmärrä mikä ihme siinä on, että melkein joka toinen kerta kun Nina käy meillä, se ryökäle spottaa aina jostain nurkasta hämähäkin ! 
Näin kävi taas yhtenä päivänä tässä taannoin, mikä aiheutti joukko hysteriaa koirien ja meidän aragnofobisten tyttöjen keskuudessa, tässä sitä sitten kiljuttiin ja juostiin pitkin asuntoa ja koirat haukahteli ja kovasti komensivat järjestystä siihen meidän päättömään menoon..


Tuholainen hyvin kuvattuna listaa vasten oikeassa alareunassa. Tätä saalistettiin puolituntia !!
'
Kysymys kuuluu. . . missä ovat ne miehet kun niitä todella tarvitaan? :D
No, eipä sillä väliä. samaan aikaan kun velliperse likkakaverini Nina navigoi ja toimi operatiivisen toiminnan johtajana, meikä tyttö veti rambo vaihteen päälle ja spottasi aseen Hämäkäkin viimeisen ehtoollisen päätteeksi. . .

 . . Eli siis tottakai EX poikaystävän tennarit ! 
Kyllä läsähti ja kauniisti mokoman mulkun heiveröinen henki tuusan nuuskaksi kun Tia pääsi vähän ravistelemaan näillä moonwalkereilla! 
Touche ! ;)


Sinkkunaisen tosielämän sankari tekoja!

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti