torstai 9. joulukuuta 2010

Huh kiirettä! And PhotoShoot By Tia Kiuru & Tapio Rosengren

Tia Kiuru Photo By: Tapio Rosengren

Blogin suhteen on ollut hiljaista koska kuluneet kuukaudet vieneet hirvittävän paljon aikaa oikeastaan kaikelta omalta touhuilulta. . . Taustalla on töitä ja treenaamista, vähäkin aika koneen ääressä kuluu haukotellen ja sosiaalisen verkoston kanssa jutellessa.
Pahoittelut siis niille jotka ovat turhaan täältä tekstejä kaivelleet =)

Eilinen sujui mukavasti Tammistossa  Tapio Rosengrenin kanssa uusia  kuvia otellessa ja matskusta tuli kieltämättä toodella upeaa! Kuvat ovat sekä Tapion omassa käytössä, että myös itseni, siksipä täällä teille muutama kuva tutkiskeltaviksi! Tammikuussa jatketaan ja otetaan lisää materiaalia ja toivomme että silloinkin saadaan upeita kuvia, upeampia kuin jo nyt ! :)

NYT on myös julkaistu vihdoin tulevan vuoden 2011 erityisesti veikeimmän ja tartuvimman nousevan artistin Virus On Tourin- What did you Put in my Drink-biisin video, jossa Tia Kiuru tanssijana sekä "näyttelijänä". Wow, mahtavaa! We hope you Enjoy ! <3

What Did You Put In My Drink video with Tia Kiuru performing

Tia Kiuru
Loppuvuosi 2010 tulee tuomaan mukanaan yhdet hautajaiset, jouluun valmistautumisen ja mahdollisimman paljon töitä.

Vuoden alusta luvassa elämääni aikamoisia mullistuksia monella saralla ja on hieno huomata että eteenpäin mennään kovalla tohinalla.
Vuosi sitten elämä näytti aivan erilaiselta.

Startataan vuosi 2011 pienellä lomalla rakkaan ystävän kanssa, uusilla kuvauksilla, kouluttautumisella kauneusalan ammatissa, pienellä pintaremontilla kotona ja uusilla työkuvioilla median ja malliuden puolelta myös. Toivotaan parasta ja jaksetaan kaikki omilta osiltamme puskea eteenpäin, pian se kesä tulee ! :)
Tia Kiuru 2010
Kirjoittelen taas pian lähiaikojen tapahtumista, just wait!! :)

Pusss<3 Tia

3 kommenttia:

 1. huh kun on pieni maailma. Nyt en edes muista miten päädyin selailemaan sun blogias, mutta jokatapauksessa kun katoin tarkemmin sun kuvias niin huomasin että olet sen ''yhden pysähdyksen taktiikalla'' työntekijä ;P kaikinpuolin turha ilmotus, mut sitä vaan just kun maailma on välillä niin pieni.

  mut hei mielenkiintonen blogi ja ei muutaku onnea ja menestystä vuodelle 2011 :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä, pitää paikkansa! :) Mikään kommentti ei ole turha, joten ei siitä pelkoa =) Kiitos ilmosta ja ihanaa vuotta 2011 ! "taktiikalla" tavataan!

  VastaaPoista
 3. Jestas että olet kaunis. Rakastan sinua <3

  VastaaPoista