torstai 27. tammikuuta 2011

Anna Abreulla Silikonit?

Kaksi suomalaista tähteä julkaisevat levynsä maaliskuussa. Toisen sinkku on jo ilmestynyt radiosoittoon ja nettiin nimellä "Hysteria", toinen näistä neidoista näyttää huomenna Suomelle mistä kana kusee Korkojen Kera-tv ohjelmassa sinkullansa "9 Digits".

Anna Abreu sekä Martina Aitolehti. Eroja ja yhteneväisyyksiä löytyy huimasti. Kummatkin ovat ponkaisseet julkisuuteen vähintäänkin kyseenalaisin keinoin, -Anna Idolsin pikku taskurakettina joka sulattaa kovimmankin miehen sydämen ja Martina Alexei Eremenko Jr:n salarakkaana, joka sulattaa miehistä. . no, hmm. 
Ainakin housujen sepalusnapit!

Syntisen seksikäs vs. Tyttömäisen söpö.
Vaiko Horomainen vs. Lapsellinen?
Pyrkyri vs. Ammattilainen?
Mielipiteitä on monia.

Martina yritti ja kaatui Salarakkaat-yrityksensä myötä musiikkibisneksen halpiskoreihin muutamassa kuukaudessa, eikä levyjä sen koomin ole nähty kuin 2000-luvun keskivaiheen amis poppaareiden viritetyissä Toyota Corolla-autoissa.  Silloinkin useimmiten liian vähän peittävien kansikuviensa vuoksi.
Mutta ei kai naista voi ainakaan yrittämisen puutteesta haukkua? 
Eikä tietysti liioin tule unohtaa Salarakas-tuotantoa kuunnellessa että kaiken Marika Fingerroos-mongerruksen ja rankan autotunen takana Martinan ääni on varsin kuunneltavaa kamaa verrattuna mm. Johanna Tukiaisen huohotteluun mikrofonin ääressä.

Suomalainen perusluonnehan teilaa Martinan yrityksen samalta istumalta kun saamme maistiaisen naisen tulevasta levystä, se kuuluu luonteeseemme. Mutta jos nyt ollaan optimistisen avoimia, voimmeko kenties odottaa naiselta joka on elättänyt itsensä omalla nimellään jo vuosia, jonkin asteista läpimurtoa toivomallaan alalla?

Anna on kasvanut isoksi tytöksi Suomen kansan silmien edessä ja ansainnut paikkansa suomen ja miksei euroopankin musiikkitaivaalla. Isosta tytöstä puheenollen, kuka on kiinnittänyt Hysteria-musiikkivideossa heiluvan Annan rintamukseen huomiota? Taitaa olla neiti käynyt veitsen alla ollessaan "studiossa hiomassa uutta levyään".

Hmmm.. Hmm.. Joopa joo. Vikisevästä ja vibraperäisestä äänestään tunnettu tyttö ryhdistäytyi, löysi oman soundinsa ammattilaisten ja muutaman haparoivan levyn jälkeen.  Nykyisin neiti on "Suomen oma Madonna", jonka keikkataso on noussut äärettömiin mittoihin mm. Promenade-esiintymistensä myötä.

Eli onko tässä Tähti vs. Tähti-asetelma?
Povipommi vs. Povipommi ?
Jylhän asiakas vs. Jylhän asiakas?

9 kommenttia:

 1. Isosta tytöstä puheenollen, kuka on kiinnittänyt Hysteria-musiikkivideossa heiluvan Annan rintamukseen huomiota? Taitaa olla neiti käynyt veitsen alla ollessaan "studiossa hiomassa uutta levyään". << joo no en kyllä usko että on veitsen alla käynyt.....että jooo

  VastaaPoista
 2. Ei kaikki joilla on rinnat ole ottanut silareita... Joillakin vaan ei ole rintoja luonnollisin keinoin... Ja joillakin on ÄO 70- ...

  VastaaPoista
 3. Tilanne vuonna 2014 alkupuolella kun toi video kuvattiin.
  http://aijaa.com/LbrmQd
  http://aijaa.com/K3jRT3

  Jos noi tissit on silarit niin mä olen joulupukki.
  Niin aidot tissit muodoltaan kuvan voi vaan olla.

  VastaaPoista
 4. Voihan silarit luonnollisiltakin näyttää! Esim. jos on jättipallojen sijasta pisaran muotoiset ja pienikokoiset implantit.

  VastaaPoista
 5. On harvinaisen huonoa tekstiä taas! :D pääsi nauru.

  VastaaPoista
 6. Taitaapi meidän "julkkisbloggari" olla hieman kateellinen Anna Abreun rinnoista, kun pitää keksiä tommosia huhuja. Silikonit tai ei, ainakin hän osaa laulaa eikä vaan hakkua muita internetissä.

  VastaaPoista
 7. Idolsista julkisuuten tuleminen on kyseenalaista?
  No entäs sitten BB?

  VastaaPoista
 8. Anna fanit taas uikuttamassa, on se kumma et aina ollaan "kateellisia" kun ei kehuta.

  VastaaPoista