tiistai 3. tammikuuta 2012

Pääni on edelleen ihan vuodessa 2011!!

 Uusi Vuosi, uudet kujeet ! 

Meillä tosiaan meni erittäin rauhallisesti uusivuosi.
Oltiin kotona, nautiskeltiin hyviä juomia, saunottiin koko pikku perhe (koiristamme on kuoriutunut varsianisia saunovia koiria) ja illasta mentiin sitten appivanhempien talolle katsomaan Petskun  isän ilotulitusta, joka lievästi sanottuna oli hieman eri luokkaa kuin Prisman perusraketit :D Näytti todella hyvältä! Pitänee laittaa videota kun saan kameran tyhjennettyä.

Leikkasin itse otsatukkani ihan hetken mielijohteesta. Kuten tässä nyt muutama lukija on saattanutkin huomata, hiukset on mulle vähän extempore-juttu. Niitä tulee muokkailtua vähän väliä.Omaa, lyhyttä tukkaa en tosin pidä käytännössä ikinä. En voi sietää sitä puolipolkkaa, joten pidennykset on meillä aika vakiovaruste.

Kuten  myös näkyy, punainen väri on nyt myös historiaa. Olisi pitänyt muistaa että punaisen fledan ylläpito muutenkin kovasti rasitetuissa hiuksissa on kyllä yhtä pelleilyä ja jatkuvaa värjäilyä!

Noh, sitten nautiskeltiin yöllinen uudenvuoden illallinen Petskun perheen kanssa, juotiin skumpat loppuun, kun ne kerta niin hauskasti nousivat hattuun ja tultiin kotiin nukkumaan. Jaadijaadi jaa.

Uudenvuoden tinat jäi tällä kertaa tekemättä, mutta toisaalta, onko sillä väliä, kun en kuitenkaan osaa yhtään tulkita niitä epämääräisiä palleroita? :D

Harvinaista kyllä, tällä kertaa meillä on pitänyt tosi hyvin uudenvuoden lupaukset. Tammikuu ollaan pääsääntöisesti tipattomalla lukuunottamatta tulevaa BB-porukan Tampereen reissua. Ollaan pysytty tosi hyvin oikealla ruokavaliolla, jossa hiilarit ja kalorit saavat kyytiä hetkellisesti ja mikä upeinta, olen pysynyt tupakoimatta ! :D Tästä se alkaa, vaikka vielä ei ollakaan mitenkään voiton puolella näiden päivien kanssa.

Mua on pitkään piinannut tunne siitä että haisee ihan tuhkakupilta kun pyyhältää röökin jälkeen tapaamisiin. Erittäin häiritsevää kun tuntuu että vieras ihminen saa itsestä ekana röökin hajun mieleen :D Joten tässäpä se yksi syy lopettamiseen..

Viime vuosi meni aikalailla lihotuskuurilla. Musta kun ei koskaan voi langanlaihaa saadakkaan, niin päättelin että p*rseeseen voisi laittaa vähän lisää kiloja.
 Ja mukavastihan noita on tullutkin!

 Tammikuun lopussa mulla on luvassa ihan jättikivat kuvaukset, joihin mennessä kropan pitää olla juuri sellaisessa kunnossa kuin sen olinkin kaavaillut,- näin alkuun siis. Ensi kesänä aion olla ihan tikissä lihaskunnon puolesta, mutta nyt oli tärkeää saada kaikki mahdollinen massa persauksiin ja reisiin, kun tuota lantiota kerran on luotu!

Mulle on oikeastaan aivan sama minkä muotoinen ihminen on, mutta liian laiha on liian laiha. Hirveän moni mimmi näyttää takamuksestaan siltä että voisivat yhtä hyvin olla miehiä. Eikä siinä ihan oikeasti auta sitten vaikka hankkisi itselleen muotoja plastiikkakirurgilta. Mielummin sitten kasvattaisi peppua ja kiinteyttelisi kuntoon kun muotoja on saavutettu?

Vähän aika sitten kävin Facebookissa kommentoimassa erääseen "Tahdon uudet silikonit, pian!",- statukseen.
Taisin sanoa jotain sen tyyppistä kuin että ei muuta kuin peppua treenaamaan, halvempaa ja seksikkäämpää!
Yllättäen tähän samaiseen keskusteluun oli ottanut kantaa kymmenet nuoret naiset, implantit kuvat silmissään.
Eräs entinen BB-tähti jolla jo silikonit on, näki asiakseen kertoa että hänen mielestään luonnolliset rinnat eivät ole kauniit, mutta keinolollerot ovat.

Meinasin siinä ja sillä hetkellä julkaista omista rinnoistani kuvan. Kyllä ne nyt nuo rantalentopallot rökittävät mennen tullen, vaikka maan vetovoima tekee toki tehtävänsä, eivätkä nämä tyylipuhtaat pallot olekaan!
Suurin osa silikoneista ovat aivan luonnottomat rantalentikset keskellä naisen rintakehää ja ellei niissä ole luonnollisia piirteitä laisinkaan, olisi aivan sama olisiko rinnoissa neliön, tähden- taikka sydämenmuotoiset implantit. Että isot on, mutta muuten eivät sinne päinkään! Tälläkö periaatteella nykyään ?

Miettikääpä nyt vaikka tuota ylempää kuvaa, kun on suhtlyhyt (169cm), leveälantioinen, kapearintainen... Miltäpä siinä näyttäisivät jumalattomat keinodaisarit?

                                                    Niinpä! *pus* Tia 
                                                 

1 kommentti:

  1. Ehkäpä kannattaa suunnata katseensa materialismista ja turhuudesta kohti henkisyyttä, sillä maailmamme muuttuu nopeaan tahtiin. Talouden totaalinen romahtaminen on edessä vuonna 2012 ja ufopapat tulee vierailulle suuremmin joukoin. Ainiin meillähän on täällä jo heitä: http://tietoisuudenlaajentuminen.wordpress.com
    http://www.youtube.com/watch?v=0Dvo07tQeBw 2012 Maailma Muuttuu: Tietoisuuden Laajentuminen

    VastaaPoista