torstai 5. tammikuuta 2012

Superisti loman tarpeessa!

Liian usein joudun moittimaan itseäni taikka tulen moitituksi inbox-viesteissä siitä, etten päivitä tarpeeksi kuvaa blogiini. Noh, tehdäänpä siihen muutos. Aloitetaan yksinkertaisesti idioottimaisella tavalla lisäämällä tänne kuvat joita uudenvuoden jälkeen on kertynyt, ja muutama lisäkuvakin selittämään kulunutta, ääriraskasta viikkoa.

Me lähdetään huomen aamuna Petskun kanssa risteilylle karistamaan vuoden 2011 asioita pois mielestä ja suhteesta. Meillä on ollut ihan äärimmäisen rankka vuosi Big Brotherin ja mun isäni aivovamman kanssa, ettei tosikaan. Aika harvalle ensimmäistä vuottaan seurustelevalle käy kaikki maailman myllytykset niskaan heti, mutta näin vaan meillä. Nyt onkin siis korkea aika rauhoittua ja rentoutua yhdessä.

Sinänsä upeaa, koska nuorten risteilyt on yleensä viinan ja bailauksen täyteisiä. Me mennään syömään, nukkumaan, viettämään aikaa yhdessä (eikö ole ihmeellistä että voi kokea tarvetta olla yhdessä, kelluvassa metallipurkissa?) ja .. nukkumaan. :) Vieläpä savuttomina ja raikkaina, koska Petskulla tipaton tammikuu ( no, itsellänikin) ja tupakoinnin lopetus on edistynyt tosi hienosti.
Eläimet on viety hoitoon, työt on tehty.. .

Nyt muutama tunti unta ja kohti Turkua.. !!
Uudet unelmien lasikehykset
Töissä
Uudenvuoden aatto.

Jo toinen t.t-kausi. Love it!


Lyhyesti; päivällinen. Lihaa ja vihanneksia, muut jääkööt.
Töissä astetta gonahtaneempana. Vaihtamassa/ korjaamassa asiakkaan laseihin aisaa.
Sattumalta meille on tullut tällainen vekotin kotiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti