maanantai 2. heinäkuuta 2012

Akut ladattuina kohti loppukesää !

Kesälomilta palattu takaisin sorvin ja näppäimistön ääreen.
Koko kesäkuu menikin kirjoittamatta yhden yhtä juttua ja tunnenkin siitä aikamoista morkkista koko ajan. Oli kuitenkin hyvä hengähtää ja miettiä asioita, pitää taukoa ja palata virkistyneempänä sivustolle.

Oltiin viikko pohjanmaalla tarpomassa metsiköitä, joka olikin syyslomien rinnalle mukavaa vaihtelua,-tällä kertaa kun ei hirvikärpäset kiduttaneet hiuksia, mutta itikat sitäkin enemmän jalkoja!
Voi sitä tuskaa kun taas ekat illat olin nilkat paljaana ulkosalla grillaamassa ja seuraavana päivänä sai huomata että koko jalka aivan järsitty!
Ei se tosin yhtä kamalaa ollut kuin lapsuus muistelmissa joissa raapimista ei voinut lopettaa MILLÄÄN.
Olisikohan meikäläisen nahka ehkä sen verran paksuuntunut tässä vuosien pyörityksessä? :D
Uskoisin näin.

Ihanaa palata takaisin töihin ja normaalien päivärutiinien äärelle.
Viikko sitten olin jo aivan k*rpä otsassa pelkästään ajatuksesta tehdä duuniasioita, olin aivan totaalisen poikki kaikesta mitä alkukesä on tuonut mukanaan ja ärisin ja murisin jos kuulin poikittaisia sanoja työstäni taikka aikatauluistani, (jotka siis venyivät jopa yöhön asti).
Olin lomani ensimmäisenä aamuna lopulta niin hyvällä tuulella että kurvattuamme loman ensimmäisen ajetun 20 kilometrin jälkeen järvenpään Mcdonaldsin eteen, lähes halailin autoamme autuaan onnellisena lomalle pääsystäni, mussuttaen toisella kädellä umpionnellisena juustohampurilaista ja myhisin tyytyväisyyttä.
Arvokas tapa aloittaa loma?
Pitää kuitenkin muistaa että opiskelen, teen päivätyötä, kirjoitan palkollisena, teen kauneudenhoitotyötä yksityisesti ja hoidan kaikki keikkajärjestelyni sekä aikataulut yksin, siinä riittää tekemistä.
Ennen lomaa olin kuitenkin niin täyteen ahdettu tekemistä että rakas avopuolisoni joutui jopa buukkaamaan suihkurusketus aikani, ynnämuut päivittäiset lisäjutut.
Oma avopuoliso assarina, not bad. :D

Nyt olen kuitenkin todella latautunut ja odotan innolla tulevaa loppuvuotta.
Voin paljastaa että jännittäviä asioita luvassa!
Meillä muunmuassa onnellinen perhetapahtuma lähitulevaisuudessa, syksyllä palaan kuvioihin aivan uusien aluevaltauksien kanssa ja toivon parasta työkuvioiden suhteen.
Tarkoitukseni olisi alkaa pyörittämään E-Babe Promotion ryhmää johon kuuluu suomen upeimpia kaunottaria ja sanavalmeimpia promoottoreja.
Tehtiin muutama viikko sitten tyttöjen kanssa aivan uskomaton keikka Namussa yhteistyössä Vera & John nettipokeri firman kanssa joka sujui yli odotusten.
Koko klubi oli täynnä ihmisiä ja tytöt hoitivat oman osuutensa ihan mielettömän upeasti.
Mukana oli mallimaailmasta tuttuja kaunottaria kuten Heidi Lindblom, Melissa Roos, Ida Muurtamo, Jasmin Karhu ja muita upeita tyttöjä!

Myöhaisillan osiona toimi Plastiikkakirurgia Finn-Estin sponsoroima Miss wet T-shirt kisa jonka minä juonsin yhdessä kaikkien tunteman suosikki radiojuontajan, Esko Eerikäisen kanssa.
Hyvä ilta oli, hyvin meni! Suur kiitos tytöille jotka hoitivat asiat omalta osaltaan todella upeasti!

Juttu linkki Egorazzin kuumiin kaunottariin TÄSSÄ !

Miss Märkä t-paita kilapilusta juttu TÄÄLLÄ!

Ja jos vielä olet kiinnostunut kurkkaamaan ajassa taaksepäin E-babe juhlaa, tässä iltasanomien video pätkää Late Night osiosta jossa juonnamme Eskon kanssa märkä t-paita kisaa. KLICK !

Toivotaan tästä aiheesta lisä uutisointia blogini kautta mahdollisimman pian, toivon saavani konkreettista tietoa lähiaikoina siitä, miten tästä eteenpäin jatketaan ja millä aikatauluin.
Lupaan ilmoitella siitä lähempänä sitten!

Nyt neiti Kiuru vetäytyy työpöydän uumeniin potemaan pientä päänsärkyä, joka kerrankin ei ole krapula pohjaista. Kävin eilen maailman ihastuttavimman Diana Ballin luona tekemässä taikoja kasvoilleni ja nyt on nuppi kipeänä... Siitä lisää myöhemmin, kuten myös lomastani, josta olisin kirjoittanut jo nyt jos olisin vain saanut tähän hätään kuvat lomastamme työkoneelleni..  Mutta kun ei. . Ihanaa heinäkuun alkua !!

                                                        - Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti