torstai 5. heinäkuuta 2012

Erilainen ilta . .!

Eilinen olikin vähän vauhdikkaampi ilta Egorazzin seurassa.
Kaikki alkoi pienenä tapaamisena joka pidettiin toimituksen ja minun ja mieheni kesken, siitäpä sitten päästiinkiin käsillä olevaan aiheeseen ja mies toimittaja totesi; "Uskallatko hypätä tuolta?"
Kyseessä oli tietty 10 metrin korkuinen hyppyteline ja alla bagjump ilmapatja.
Uho oli kova kun sanoin että juu toki! 6 metriä oli piece of cake, mutta kymppi on aika huima.. !
Minulle siis, jokaisellahan on omanlaisensa kynnys.
Mieheni hyppäsi joskus jopa 16 metriä, mutta käsitin herran olleen tuolloin kännissä kuin käki :D (Turvallista) ?

Egorazzin juttu ja video kirjoituksen lopussa Täällä tietenkin!

Nyt meikäläinen pistää kamat kasaan ja painuu töihin, tämä ja huominen vielä semi kiirettä, kun huomenna taas Namussa Miami Beach partyt joihin mut nyt buukattiin heinä-elokuuksi juontamaan Esko Eerikäisen kanssa lisää Miss wet t-shirt osakilpailuja. Sitä ennen tuhat juttua ja päiväduunit siihen päälle, huominen meneekin puhtaasti aamusta iltaan töissä.
Sunnuntaina pidetään perhepäivällinen jossa sitten saman katon ( minun ja Peterin katon) alla oleskelisi molempien vanhemmat. Kakun tekoa ja sensellaista järjestelyä siis piisaa koko loppuviikoksi, halusi tai ei !

Nähdään huomenna Namussa! Pus!

         Tia Ps; Tutkiskelin eilen illalla bagjumpia ja sen ennätyskorkeuksia hieman lisää mieheni kanssa, löysimme Guinnesin videon jossa korkeimman hypyn tehnyt mies putosi alas yli sadasta metristä. Se on IHAN mieletöntä! Parempilaatuista videota voidaan kuitenkin tarkastella tästä videosta jossa kyseessä on 30 metrin hyppy bagjump patjalla,- saattaisi jäädä neiti Kiurultakin tekemättä! :D Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti