maanantai 5. marraskuuta 2012

Hiljaa hyvä tulee . . .

Taas on yksi viikonloppu ohi.
Nämä tuntuu menevän ihan liian nopeasti, juuri kun pääsee tunnelmaan, että on aikaa olla miehen kanssa kotona, onkin jo sunnuntai-ilta ja koko "yhteinen" vapaa kulutettu.
Me ollaan muutoinkin aikamoisia keittiöhirmuja ja nautitaa kokkaamisesta mutta nyt on sairasloman myötä syöty erityisen hyvin.
Perjantai meni italialaista keittiötä mukaillessa ja tein kunnon Bruschetta leipiä meille ja nautiskeltiin viinilasit siinä sapuskan ohella! Nam!
Sunnuntai kulutettiin etsimällä meidän fretti pojan Asserin papereita, joista tarvittiin siis tiedot tulevaan näyttelyyn, johon poika viedään kuukauden päästä. Samalla heitettiin molemmat pari pussia turhia papereita roskiin ja minä aloin nipputtamaan koulutehtäviä ja sensellaisia uusiksi kansioihin.
Ja heitin TAAS pussillisen epämääräistä kosmetiikkaa roskiin.
Huh!
Nyt alkaa olemaan nurkat sopivan tyhjät!

Mennään näillä näkymin tulevana viikonloppuna Lemmikkimessuille koko konkkaronkka (paitsi koirat) näyttelemään frettejä niistä kiinnostuneille ja siellä on meidän kanssa muitakin meidän frettiyhdistyksen jäseniä.
Ihanaa, pääsee freetut leikkimään lajitovereidensa kanssa :D
Lemmikkimessujen sivut täällä!.
Asseri oli taas tehnyt temput ja syönyt itselleen sopimatonta tavaraa (iskän sukkia) ja oli onni onnettomuudessa että kun käytiin vuositarkastuksessa ja rokotuksissa meidän vakkari lääkärillä, Asseri sai painelun ja puristelujen jälkeen todella rajun oksentelukohtauksen :(
No, saatiinpa sukat pois mahasta!
Nyt pitää katsoa sitten poitsun perään ettei vaan tuollaisia enää mene jyrsimään.
Samalla poitsu sirutettiin ja hankittiin Eu-passi, joten nyt on molemmilla freteillä tärkeät tiedot samojen kansien sisällä.
Kätevää!

Nelli ei ole vielä vaihtanut talviturkkiin toisinkuin Asser, joten tällä tavoin Nelli norkoili viikonloppuna maastoutuen mamman kylpytakin uumeniin :)


Mulla oli viimeviikolla taas fysioterapia joka meni huomattavasti paremmin kuin edellinen kerta, jolloin olin ihan turvoksissa ja kipeä polven kanssa, enkä saanut tehtyä mitään.
Nyt yritettiin kovasti herätellä mun reisilihasta, joka on tyytyväisenä "talviunilla" tämän toimimattomuuden johdosta. Kyllä se tästä selkeästi pikkuhiljaa alkaa jotain tekemään, mutta hitaasti.
Sen verran kuitenkin, että lauantaina mentiin jo Petskun kanssa Hartwall areenalle katsomaan Walking with Dinosaurs-showta, johon oltiin ostettu liput.
Ihan mielettömän hienosti toteutettu ohjelma, jopa aikuisen (mutta lapsenmielisen) mielestä!
Wow!
Mä säikähtelin välillä ihan todenteolla ja huumorikin oli osoitettu sekä lapsille että aikuisille sopivaksi, joten vähän ohjelma tarjosi myös mielen piristettä! Suosittelen kyllä kaikille joita yhtään kiinnostaa kyseinen maailma.

Kohti Hartwall areenaa matka käy..


" Busted!"


Kirjoitin myös blogin Egorazzi - verkkolehteen aiheesta.. Voin sanoa että oli hippasen harmittavaa maksaa kahdesta lipusta (hyvillä paikoilla) 130e, kun eräs kaupunkikohtaisiin kalenteritarjouksiin perustuva firma sitten myikin kyseisiä lippuja 2kpl 55e !
Voin kertoa ettei ollut Hymy herkässä, ei.

Mamma Dino ja wauwa Dino <3 huomatkaa="huomatkaa" kuvan="kuvan" mittasuhteet="mittasuhteet" oikeassalaidassa="oikeassalaidassa" selostaja="selostaja" td="td">

Meidän häät ne vaan lähenee ja tässä olisi joulukuun vihkimiseen parikin juttua itseasiassa aivan VAIHEESSA. Mutta näistä mulla ei ole lupa puhua ennenkuin hommat selviää ihan pohjiaan myöten.
Sanotaanko kuitenkin vaikka näin, että jos meinaa alttarille asti tarpoa, olisi kiva pystyä tekemään se ihan omin jaloin!
About reilu kuukausi ja tämä neiti on rouva Ka***a. :)

Samaan aikaan kun meillä täällä suomen kamaralla on häähumua, Albaniassa käydään Miss Globe kilpailun finaalia läpi.
Siellä meitä edustaa aivan mielettömän ihana ja herttainen Kristina Karjalainen, joka on kyllä jaksanut ihan hirmu hienosti kisan tuomat paineet ja kiireet tähän asti.
Ollaan vahdettu todella paljon Kristinan kanssa kuulumisia reilun viikon aikana ja vielä olisi tämä viikko jännättävää ennen  finaali-showta. Kääk.
Mä en kestä enää, haluaisin tuon prinsessan vaan pian voittajan kruunu päässään kotiin!
Jos saa olla itsekäs :D
Krisse on maailman ihanin ihminen, maailman nöyrin, kiltein, huomaavaisin ja taitaa olla sanomattakin selvää että ihan mielettömän kauniskin.
Tyttö ihan todella ansaitsee hyvän sijoituksen kilpailussa.
Joten pidetään Kristinalle peukkuja! <3 p="p">
Kristina Albaniassa, kansallispuku kierros joka on albanian lipun väreissä, kuvastaen suomalaisia revontulia. Hieno!


Kristina kilpasiskojen kanssa edustustöissä. Kristina näyttelyssä muiden finalistien kanssa. 
Noniin, eipä muuta tähän hätään. Tai olisihan sitä vaikka mitä, mutta eiköhän tässä ole tältä osin kaikki tarpeellinen, loppuun Lexistä suloinen kuva, jossa herralla selkeästi tavoitteena kainaloonpääsy :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti