perjantai 3. lokakuuta 2014

Raskaana olevan naisen sanaan ei voi luottaa,- väsymys.Raskausviikko 5


Väsymys on ollut läsnä koko viikon niin huimasti, että ei tämä oikein voi johtua mistään muusta kuin raskaudesta.
Viikonlopulle olisi ollut niin paljon tekemistä tammerfesteista summersoundiin ja muihin juttuihin, mutta kun väsymys on ottanut vallan!

Viime yönä Petsku laittoi mut sohvalta sänkyyn unille jo kello 22.00 ja heräsin tänä aamuna kello 6.00 pissahätään. Minä, joka en koskaan herää ennenkuin olen nukkunut univarastot vähintään täyteen!
Koko viikko on ollut melko lämmin ja kesäinen, joten jatkuva vessassa ravaaminen on voinut johtua hyvästä nesteytyksestä (jota olen mielestäni hoitanut kuin alitajuisesti) tai sitten....

Eilen julkisuuteen tuli tieto että vetäydyn Snacky Slam tapahtumasta.
Olen ruokkinut sosiaalista mediaa hammasongelmallani jotta syyksi kuviteltaisi vielä tässä vaiheessa muuta kuin raskautta.
Seiska soitteli jo perään ja kaksi naistoimittajaa asiaa kysyi, - kielsin kaiken.
Todellisuudessahan asia on niin, että en aio otella amatööri painimittelössä meille tulevan vauvan vuoksi.
Jos jotain tapahtuisi (keskenmenon riski on kuitenkin 12-15%) tulisin syyttämään Slamia edeltäviä treenejä ja itse ottelua tapahtuneesta enemmän tai vähemmän.
Vaikka tämä vihapostin ja vastakkaisen leirin provosaation vuoksi hieman korpeaa, ei minulla ole enää oikeutta ajatella vain itseäni vaan lasta ja lapsen isän toiveita.
Ja Petskun sanoin; hän ei minua passita kehään amatööri mittelöön kenenkään kanssa.
Alunperin en olisi juttuun lähtenytkään jos olisin tiennyt kuka minua oli vastassa, sillä en halua vajota sellaisen tyypin tasolle jonka seuraavat ura-askelmat taitavat olla. .No, enpäs sanokaan.
Jokatapauksessa  meikäläisen onni onnettomuudessa, että tämä meni nyt näin.

Petsku kävi eilen apteekissa ostamassa meidän talouteen panadolia, jotta en kivuissani söisi vahingossakaan buranaa.
Samalla "herra ajattelevainen" kantoi mukanaan meille Clearbluen raskaustestin, joka näyttää viikot hedelmöittymisestä.
Olin vakaassa uskossa, että elämme jo rv 5+ viikkoja, mutta testin mukaan meneillään olisi viikot 4-5 ? Hmm..
Kalenterilaskelmieni mukaan olemme kuitenkin 5+4 joten tähän lienee uskominen?
"Tyypin" ensimmäinen neuvola aika on varattu ja se on 8.8 klo 8.00
Täyden kasin lapsi?
Aamusta asti rinnat ovat olleet kammottavan kipeät ja nyt tuntuu ensimmäistä kertaa, että meidän asunnon erilaiset hajut tarttuvat nenään. Frettien vessojen puupuru haisee selvästi ja ilman raikastin tuntuu todella vahvalta.

Olen ollut huoleton keskenmenon suhteen, sillä olen turvonneen mahani, alituisen väsymyksen, närästyksen ja rintojen arkuuden myötä tuntenut, että Tyyppi on kyllä niin vahvasti mukana menossa, että huolehtimien olisi turhaa. Tänään aamulla kuitenkin selailin mamma palstoja ja luin aiheesta niin paljon, että piristääkseni itseäni siirryin lukemaan synnytyskertomuksia,- ajatus positiiviseen ja hieman todennäköisempään tulevaisuuteen!

Raskaana olevan naisen sanaan ei tulisi luottaa, sillä olen niin väsynyt että haluaisin peruuttaa kaiken! Maanantain kuvaukset. tämän illan vieraat.. Kaiken!


Tänään VT kollegani Katri Sorsa miehensä Sasun kanssa tulevat käymään ikäänkuin sympatia vierailulla, hyvinä ihmisinä he ovat tukeneet meitä monessa asiassa ja luulen että isäni kuolemasta johtuen haluavat poiketa, toki myös varmasti ihan vain sosiaalisen vierailun merkeissäkin
Miten ihania ihmisiä!
 Uskoisin, että heidän hartaasti varjeltu aarteensa Elias-vauva tulee myös mukana ja olenkin innoissani, sillä tiedän että tässä on kaksi ihmistä joille voi raskaudesta kertoa jo näinkin ajoissa.
Vaikka musta tuntuu jo, että puoli maailmaa tietää..

10 kommenttia:

 1. Täällä itsekseni toivon että et jois ollenkaan alkoholia raskauden aikana koska tiedät kai että se ei tekisi hyvää tulevalle lapsellesi?
  Kuinka paljon sä muuten juot alkoholia yleensäkkin?
  kiitos paljon jos vastaat!!! +onnea hurjasti <3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 2. Missä tekstin osa-alueessa viitataan alkoholin juomiseen millään tapaa?!?

  VastaaPoista
 3. Onnea Tia sinulle ja Petskulle! <3

  VastaaPoista
 4. No ohhoh, et sitten viitsinyt muuta kuin epäystävällisesti vastata mun kommenttiin.. :(
  No eipä siellä missään mainita siitä, mutta kunhan ajattelin mielenkiinnosta kysyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh..ei ollut kyllä sunkaan kommenttis järin ystävällinen. Eiköhän Tia tiedä, että raskaana ollessa ei kannata alkoa nauttia, tuskin sun tarvitsee neuvoa :) Ja vaikka ennen raskaaksituloa olisi ollut kova juhlimaan, se ei tarkoita, että raskaanakin juodaan samaan malliin.

   Poista
 5. Tia, minua ihmetyttää tämä 8.8 :D Selittäisitkö tarkemmin? Tämän vuoden 8.8 on mennyt jo ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko tämä postaus kirjoitettu aiemmin ja julkaistu vasta nyt kun raskaus on jo edennyt pidemmälle. Eli tia julkaisi nyt alkuraskauden tuntemuksia ? Näin minä tämän ymmärsin.

   Poista
  2. Jep, asia on kuten edellinen kommentoija epäilikin, - kaikki mun raskausblogit tulevat viiveellä joten päivämäärät eivät täsmää :) Jossain kohtaa ajankohdat kyllä realisoituvat :)

   Poista
 6. Tiiiaa..lisää raskaus-postauksia!:)

  VastaaPoista
 7. Ajattelitko tupakoinnin lopettaa?

  VastaaPoista